Vanlig dag

Idag har det varit en vanlig dag i livet. Jobbat mellan åtta och elva, ut på skogspromenad med Märta och vovven Emma som blev alldeles väldigt glad att se mig, det var ju ett tag sen. Tillbaka till skrivbordet och jobb igen till fyra ungefär. När man skriver ut det så här så inser man (igen) att man har det förbaskat bra, även om man inte alltid upplever det så.

Igår kom det ett blad från Elgiganten som på beställning hade en billig Electrolux-tvättmaskin, den var vi iväg och inhandlade i kväll. Lär dock dröja innan den gamla är urmonterad och den nya blir inmonterad, det är ju både el och vatten som ska kopplas från och sen till. Men ibland förundras man över hur lägligt saker och ting ändå faller här i livet, vi ska åka upp till stugan i morgon eftermiddag och då tar vi helt enkelt med oss sådan tvätt som är akut och kör den där. Sen är det ju så, om man ska vara ärlig, att man har ju tillräckligt av allt för att klara sig ett tag utan tvättmaskin.

Köksspisen som bråkade så igår tände jag med hjärtat i halsgropen när vi kom hem igen och den lilla raringen skötte sig precis som den ska också! Det är så man blir tårögd!

Två katter har jag sett stryka runt huset idag, och framför allt när jag såg den första, grannens Pelle halvsvans, snörde det ihop sig och jag kände en stark Knutte-längtan. Hå hå ja ja......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0