Måndag igen....

Måndag igen, förstår inte var alla kommer ifrån! Måndag betyder jobb, även för en arbetsskygg individ som jag. Knutte gjorde sitt bästa för att hindra mig, han tyckte att vi skulle leka istället. Jag föreslog att han skulle gå ut och leka istället, jag hade kollat att det inte fanns några elaka katter, rävar eller andra otäcka djur ute, men han ville ändå inte. Grejen är ju att jag har inte tid att leka där mellan nio och 11 på förmiddagen, det är ju då man kan få tag på folk, men det har Knutte ingen som helst förståelse för. Han drog demonstrativt ner leksaken så jag skulle förstå att nu ville HAN LEKA! Normalt sett, skulle ju han vara ute då, men nu är det ju inte så längre. Fick honom att sitta och titta ut genom vår nya fina altandörr i blivande köket, den har glas ända ner till golvet. Dett fick honom så intresserad av världen utanför, att när jag stillsamt öppnade dörren satt han kvar och fortsatte att nyfiket titta ut. Klappade honom för att hålla honom lugn och efter någon minut, när halsen blivit så lång så den inte kunde bli längre, tog han steget ut. Gick några meter och satte sig med ryggen mot mig och tittade ut över gräsmattan, bort mot skogsdungen. Dessvärre gjorde jag något ljud, vilket fick honom att vända på huvet och se att oj, hon är där och jag är HÄR!!!! Och springa in. Väl inne kom rygg- och svansryckningarna, precis som han tänkte att "oj, det var nära ögat, nu var jag ute, tänk vad farligt, vad som helst hade kunnat hända!" Sen har han i vanlig ordning tillbringat dagen inomhus.

Har varit och påbörjat återställandet av håret idag. Det har ju fått växa efter den där Bengtzing-frisyren jag fixade i vintras/höstas. Det hade nu kommit till ett stadie där det bara såg allmänt bedrövligt ut. Nu är det nån sorts pagefrisyr på det, det ska få växa nu ett tag. 

På väg vittjades brevlådan och idag fanns där ett litet vitt paket till mig! Fick en hint av Vickie i förra veckan att något borde ha kommit till mig redan i torsdags/fredags, men nu först kom det. Mina söta, goa döttrar har tydligen gått ihop och köpt en jättefin klänning till mig. Vickie har en likadan och jag kom med en avundsjuk kommentar till den, att den skulle nog kunna hänga på min kropp istället:

 

Detta är då inte min kropp, naturligtvis, utan Vickies, men klänningen är densamma! Den blir perfekt att ha i ett soligt och varmt land! Tack, kära döttrar!

En av dom fyller dessutom år idag, Grattis Kim! Min förstfödda fyller 27 år idag, hur i himmelens dar har det gått till?????

Kommentarer
Postat av: mellanbarnet

men fy 17 vilken fin bild på kim! den känns very very HON liksom! inte konstlad eller tillgjord utan väldigt äkta. älskar den!

2008-09-08 @ 20:55:16
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Anonym

varsågod mamma, nu vill vi se en bild med klänningen på!!! det är ju bra att ni tycker att bilden är fin, jag är ju kritisk som vanligt. kram

2008-09-08 @ 23:04:12
URL: http://kimziefromsthlm.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0