Regntungt

En tung, tråkig dag har det varit. Molnen hängde i trädtopparna redan på morgonen, men jag hann ut och gå en sjövägspromenad före lunch innan det började regna. Men i eftermiddag har det då istället emellanåt vräkt ner. Det gör ju en del åt innetemperaturen, så nu börjar spis och kamin att få gå både morgon och kväll, åtminstone spisen i köket har gjort det idag, det blir en väldigt skön värme av dom!

Min kära äkta man är borta en natt igen, bara en natt den här gången, det är bra, men det blir tomt och tråkigt. Knutte sover och är inte mycket sällskap han heller. Han vill mest ha sällskap på förmiddagarna när jag ska jobba, då vill han att jag leker med honom, idag var han så sugen så han försökte fånga mina ben och fötter när jag gick förbi. Försökte tala om för honom att om han gick ut skulle han få all stimulans han behövde och lekbehovet tillfredsställt, men då vände han bort huvudet och såg förnärmad ut.

Köpte ju en liten korg i luffarslöjd på Tradera. Var och hämtade den på posten häromdagen och gjorde en "höstinstallation" i den ikväll, så här blev det:


Nu: duschen!

Kommentarer
Postat av: Carina

Jag sitter just och kollar ut genom köksfönstret och ser att träden har fått en himlans massa gula löv!!

Jag gillar inte alls hösten...!

Det börjar bli dags att ta med en sopsäck ut i trädgården och fixa bort alla sommarblommor som vissnat ner i krukor och pytsar och hinkar och sånt :-))

Nu ska jag ta en promenad med hunden och försöka känna alla goa höstdofter som de höst-älskande folket pratar om. Regnet hänger i luften så det blir till att ta på sydvästen uti-fall-att det börjar vräka ner :-))Ha en bra dag!Kram

2008-09-10 @ 10:32:41
URL: http://faith60.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0