Pysslor och sysslor

Har varit lite segt idag, KAN bero på att det blev lite sent igår! Vi har en ganska osviklig förmåga att komma in i andra andningen och bli uppe för länge. Kör vi dessutom karaoke som igår, är det ännu lättare.... Nu är det kväll igen och maskinen ska väl snart laddas igen, men ikväll ska vi komma isäng i tid!

Dagen har förbrukats på städning under förmiddagen, dels efter elektrikerna, det blev ju en del borrande och skräpande efter dom där, plus vanligt städning, det är en del katthår och vanligt damm att ta hand om. Arbetet med nästa vinters ved påbörjades idag, Bertan tog ner fyra träd som stog borta vid den gamla ladan ute på åkern. Bra att få testa vinschen som köptes till traktorn, hur den funkar och ska hanteras (lite inkörningsproblem var det!). Oj, vad jag låter bonnig, eller hur??

Själv har skottat jord, behövde fyllas upp där det grävdes för köksavloppet, det hade sjunkt ihop, och vi befarar att det rinner in mot huset.

Har också börjat målningen av takpanelen, men kom fram till att det är nog inte så bra att måla innnan montering. Risken är att sponten blir för tjock och inte passar i noten, och DÅ får vi problem. Alltså blir det montering först och ¨målning sen, precis det vi ville slippa, för att spara armarna. Men OK, vi är starka .... åtminstone envisa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0