Mycket jobb blir det!

Idag har jag varit väldigt produktiv. Så är det i och för sig alltid när jag har press på mig, när saker måste bli klara, måste fixas, då går det undan. Har jag inte den pressen, så trivs jag väldigt bra med mañana, det finns alltid nåt annat som är roligare eller intressantare! Men idag har det varit piskan på ryggen, mycket skulle fixas innan jag drar iväg i morgon. Tidigt i morgon bitti åker jag ner till Stockholm och Bromma fvb Ronneby och ett möte där jag ska försöka övertyga fyra gubbs varför dom ska göra som jag säger. Vi får se hur det går.

Sen tillbaka till Sth på onsdag och lite planläggning inför nästa veckas begivenheter och sen övernattning hos Kim och Markus. På torsdag är det ytterligare jobb och sen hemfärd. Den här veckan är det alltså Bertans tur att sitta ensam och övergiven. Fast jag vet att han inte lider. Det är så sällan han råkar ut för det så jag tror han trivs ganska bra.

Sen ska jag erkänna att jag har tittat efter Knutte flera gånger idag, innnan tanken hinner med och säger, just det ja! Men det känns tryggt att veta att han helt säkert mår bättre där han är nu. I och för sig mer ensam, men slipper vara rädd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0