Home, sweet home!

Visst är det väl så, borta bra men hemma bäst?! Jätteroligt att komma ner till storstan, uppleva pulsen, träffa folk och de rara små barnen vi har där, men det är jätteskönt att komma hem! Sen är det nog så, att det är själva hemkomsten som är det bästa, inte exakt VAR hemmet ligger. Hem till sitt eget, hem till bekantheten och vanorna. 

Har varit bra dagar, allt har flutit som det skulle, inga missöden. Tog mig från Ronneby till Bromma till City och TSAB i går förmiddag, lunch och genomgång och planläggande för nästa veckas möte i Luuuudvika. Sen ut till VickieFia och en fika och snack (och ny telefon!). Sen Väsby C och bytte Kims halsband och äntligen fick jag tag på en ny handväska som jag är väldigt nöjd med.

Jättesnygg cognacsfärg, men det bästa av allt var att det fanns en (1) kvar i svart och det var det jag ville ha och den VAR SPARAD TILL MIG! Kändes det som, annars brukar det vara så att "nej, tyvärr dom är slut, det är bara den här färgen/storleken kvar". Men inte den här gången!!! Invigde den redan igår kväll och den känns och funkar precis som att vi hört ihop länge!

Även den här dagen har gått enligt ritningarna. Knoppade hos Kim och Markus, de är så himla fina och försiktiga när de är uppe på morgonen när man sover över där och ska upp efter dom. Fast man är vaken så hör man dom knappt. Var i och för sig samma med Vickie i helgen, tassade som en liten mus!

Sen in till stan för dagens uppdrag. Allt gick enligt planerna. Roligt att träffa gamla arbetskamrater, roligt att träffa gamla kunder som man hade en bra relation med, roligt att känna att man har en roll och uppgift, roligt att känna att man lyckas bra med det man har blivit erbjuden och åtagit sig. Men också, som sagt, väldigt härligt att komma hem och framför allt att träffa mannen i sitt liv! Som hade lagat mat och fixat och donat, så man känner sig väldigt omhändertagen och välkommen hem! Visst har man det himla bra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0