Fredagstrött

Har varit segt idag, man är ju lite ringrostig när det gäller det där med massa aktivitet och folk runt om och denna heeeeemska stockholmstrafik, och guuuuuuud vad dom köööööör, inte undra på att det äääääär så mycket trafikolyckor på det där stället!

Dessvärre har det blivit en hel del jobbande idag med, fast ändå inte så mycket som skulle behövts. Har som sag varit seg, och inte det minsta kreativ, vilket skulle behövts, eftersom jag på måndag lunch ska iväg mot Ludvika och då måste ha nåt slags jävla manus klart till det mötet. Men det har inte funkat i dag. Det får bli ett fall för måndag förmiddag, det var ju det där med att pressen skapar prestation, hoppas det funkar...... annars ligger jag illa till!

Men, nu är det fredag kväll och fredag är en viktig dag i veckan! Det här mailet fick jag idag, det är nåt som vi alla kanske skulle se till automatiskt kom upp i våra huvuden, mobiler, datorer och whatever när det är fredag:

Automatisk påminnelse om att det är FREDAG!

God  Morgon - här är en automatisk påminnelse om att det är fredag.

Gå hem så tidigt från jobbet som det är möjligt idag och var vänlig att inte dyka upp i morgon, då det är lördag!

Vi vill också påminna om att fredagen inte är avsedd för hårt arbete utan är mera tänkt som en mjuk övergång mellan arbetsvecka och weekend.

Weekenden skall njutas vilket innebär att alkohol har en väsentlig roll.

Med vänliga hälsningar

Eder automatiska påminnare


16:30: 21:00: 03:00: Morgondagen:
Det är fredag!


ha en häääääärlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0