En onsdag i livet

Regnade som rackarn igår och har regnat en hel del idag med, i eftermiddags började det klarna upp och nu är himlen ganska blå. Värsta är ju att nu har man inte nån större glädje av det, det är inte långt kvar till skymningen sänker sig nu. Men har vi tur blir det uppehåll i morgon!

Har fått hem min älskling i kväll, känns som alltid härligt! Det är inte ensamheten jag vill slippa, det är honom jag vill ha här!

Igår innan jag drog iväg på min spadag beställdes innertaket till blivande köket, ser fram att få hem det på fredag och få påbörja målningen i helgen. Kanske, kanske kommer det en liten elektriker också på fredag och drar rör och trådar för sånt också! Det vore så himla bra, då kan vi sätta upp gipsskivor och när jag målat takbrädorna, börja sätta upp de också! Blir det så, så känns det som vi är på god väg att kunna få till ett nytt kök före jul! Skulle vara så NICE!

Knuttegubben är inte mycket att orda om, han bor under sängen, kommer ner när sällskapsbehovet/kelbehovet blir för stort. Lekte en hel del idag, han är inte svårflirtad när det gäller sånt. Fixade till en "råtta" till, som han kan brottas med, det gillar han. Sen kan man ju tänka att han vet ju att det finns gott om riktiga sådana ute, om han bara vågade sig dit....
Måndagens utetur har inte upprepats än, det var väl veckans motionsrunda....


Kommentarer
Postat av: Carina

Himlans konstigt med Knuttes beteende..

Nåt måste ha skrämt honom ordentligt och det har han svårt att komma över..

Kanske nån sticksågs ljud, borrmaskin, nån bil eller traktor ute, ja förslagen är ju många :-))

Hoppas han snart glömmer bort vad det nu än var han blev rädd för.Mitt mående är ganska OK nu och det lever jag gladeligen för!

Har börjat på gruppterapin igen så nu känns det bra :-))

Det gör mycket att ha likasinnade omkring sig som man får goda råd ifrån och sånna som verkligen vet vad ordet ÅNGEST står för :-))

Jag menar, det är ju inte precis som att få ångest över att man inte hunnit med diskenGoa hälsningar från en blåsig östgötaslätt!Kram!//C

2008-09-04 @ 15:27:22
URL: http://faith60.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0