Aldrig är man nöjd

Så är det. Just nu handlar det om mitt eländiga annonserijobb. Erkänner villigt att jag har lite telefonnoja. Gillar inte att ringa upp folk. Framför allt inte när jag ska sälja på dom saker, och det är ju det jag ska. Vet att man också kan se det som att jag bara ger dom ett förslag, ett förslag dom kan tacka nej till, men som emellanåt visar sig vara nåt dom tycker är bra, nåt dom har nytta av. Har ju faktiskt sålt ett antal annonser, så det måste ju faktiskt vara så. Vet ju att det inte är för att jag tjatar ihjäl dom som dom har köpt. Men i alla fall, jag är inte bekväm med det.
Hade fram till för en vecka sen lite ångest över att jag hade för kort tid på mig innan deadline, beroende på att jag fått materialet för sent samt att jag varit iväg på andra grejer. Skönt samtidigt att veta att gränsen för våndan inte låg så himla långt bort. Då kom informationen att magasinet blir förskjutet två veckor, alltså hade jag bättre tid på mig och kände mig lite lugnare (lite space att söla på). Idag kom nya besked, det blir förskjutet ännu mer, helt plötsligt har jag ytterligare sex djävla veckor på mig att våndas över eländet! De som har följt min blogg vet att jag jobbar bäst under tidspress, nu försvann den helt och hållet, åhej vad jag kan flyta ut nu....! Samt att pressen ökar också, med så mycket tid ska man fasiken kunna sälja hur mycket som helst! Gode gud, ge mig en lottovinst på minst fem mille så jag kan be Lotta sköta sina annonser själv!
Som grädde på moset fick jag häromdan förfrågan om jag ville ta annonsförsäljningen på en turistbok hon ska göra. Vad jag svarade? "Självklart vill jag det, vad spännande!" Om ni inte redan visste det så är jag en jävel på att ljuga!

Kommentarer
Postat av: vickie

haha shit vilken knepig morsa jag har! varför i h-vete sa du ja för?? säg ist att d suger att ringa och kränga massa skit till folk.jag har också viss telefonnojja. hatar att ringa upp kunder på jobbet. trots att jag inte ska sälja nåt. men jag hatar d verkligen.PUSS

2008-09-30 @ 21:58:11
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Tina

Det är ju så att den knepiga morsan behöver pengar för att få mat på bordet, därför sa jag ja. Det handlar om att överleva, gilla läget! Det spelar ingen roll om jag gillar det eller inte.

2008-10-01 @ 22:59:13
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0