Tjatig

Kan tänkas att jag är, vet att jag sagt det flera gånger förut, men det är så härligt när min älskade man kommer hem!  Och det gjorde han i kväll efter två nätter i Östersund.

I övrigt finns nog inte så mycket att säga, förkylningen och hängigheten sitter i, emellanåt känner man att man knappt orkar sitta upprätt, efter ett tag känns det mer OK.

Planering och packning pågår inför morgondagens tripp norrut. Det ska bli oerhört skönt att komma dit, finns ju alltid jobb att göra där, men vi ska bara göra det vi känner att vi orkar och  vill. Det Bertan har som han vill/behöver göra är att gräva för vattenslang och el till sjöbastun. Själv har jag köpt nytt gardintyg till vardagsrummet som ska fixas i ordning för att kunna hängas upp. Inköpta på Ellos och ser ut så här:

Det ska bli jätteroligt att få upp nya fräscha höst/vintergardiner där också, blev ju sådana i köket förra hösten, de satte vi förresten upp förra svängen.

Men det viktigaste är; ta det lugnt och MÅ BRA! Det som inte hinns med den här svängen, hinns med nästa, eller nästa.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0