Regnet det bara öser ner...

Idag har det gått bättre att jobba, har i och för sig inte ringt så mycket, mer letat presumtiva och mailat dom. Steg två är att ringa upp och höra vad dom tyckte.

I övrigt regnar det fortfarande. Hörde på radion nyss att vissa vattendrag stigt med en meter senaste dygnet. Ser ute på vår åker också att det bildats mindre sjöar. Blir tungt när det är så djupa lågtryck i flera dar, man får ha lampa på hela dan för det blir aldrig riktigt ljust, inte kan man gå ut och gå heller. Eller kan, kan man väl, men det lockar ju inte, precis. Som Vickie säger, ett I-landsproblem, här är det nån å som höjts med en meter, på andra sidan jordklotet druknar folk i översvämningarna!

Nu ska jag börja med maten, idag blir det recept från Airam  http://airamsmat.webblogg.se/
som tillagas:Parmesangratinerad gräddkokt blomkål med chorizo & baconrulladerGör som sist: koka blomkålen - och den här gången i stora buketter i grädde. Tillsätt någon msk hackad lök (gärna charlotten) och krydda med vitlök, salt och peppar. Koka knappt genommjuka: ca fem minuter. Ta upp försiktigt och låt "såsen" koka ihop tills det bara kvarstår en liten simmig skvätt. Slå den över kålen och beströ med riven parmesan. Gratinera hastigt. Servera med korv inlindade i bacon och droppa en aning av det smakrika flottet över.

Den här anrättning - dvs en halv smal chorizo, fyra baconskivor och två blomkålsbuktter mättade den airamska magen i exakt 16 tim. Säg inte att LCHF:are vare sig äter mycket protein eller fett!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0