Nothing much to say

som dom skulle sagt i London, men nu är jag ju inte där, så jag får väl inte säga att det inte finns så mycket att säga... Tydligen har Londonresenärerna det bra, fick sms för ett tag sen.

Dagen har som vanligt tillbringats vid skrivbordet och telefon och data, med undantag för en skogspromenad med damerna. Soligt och skönt, fast lite blåsigt väder. På eftermiddagen blåste det upp än mer och har blåst halv storm.

Ensam i kväll, Bertan är ute på "tjänsteförrättning" som han gillar att kalla det. Av nån anledning tar allt så mycket längre tid för mig då. Borde vara tvärtom, när man inte har nån att prata bort tid med, men så är det. Blir gärna sittande en stund till eller plockar lite mer än vad jag brukar, gnider, fixar, donar. Är kanske inte fel, men tiden rinner iväg. Blir också lite glidande bland nätsajterna och man fastnar än här, än där. och ska bara kolla det också, ja, så gick det lite tid till...

Hittar nåt som kallas sexordsmemoarer, har inget med sex att göra utan är just meningar på sex ord, som ska beskriva ens liv. Tål att tänka på.

Kärlekslöshet, oseddhet, ensamhet, hemlighet, rebelliskhet, skuldtyngdhet.
Proppfull tunna, välfylld ryggsäck, översvämning, lättnad.

Blev en del sagt ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0