Grunden lagd!

Idag har en stor sten fallit från Bertans bröst, för att inte säga en stor betongklump! Idag har vi nämligen haft betongbilen här som fyllt betong i formen våra snickargubbar byggde förra veckan. Nu är alltså fundamentet för vårt garage lagt! Det är inte ett förvaringsutrymme för våra bilar som är det viktiga, utan en byggnad där vi kan förvara det mesta av det som nu står på logen. Hela lagårdsbyggnaden är på upphällningen och på logen har vi massa tunga, dyra saker som gräsklippare, snöslunga, virke, sågar och en hel del till. Känner oss osäkra på kvaliteten på golvet och vill ju inte att de ska rasa ner en våning, då blir det nog inte så mycket kvar av det hela. Därför har ett garage att förvara det hela i stått högt på måste-listan ett tag. Bilarna ska få en carport framför garaget.

Enda som inte helt varit på vår sida är vädret, det skulle bli ca 5 plus och sol. Det var frost och minusgrader i morse när betongbilen kom, solen sken lite ynkligt, men det lyckades inte bli mer än nån enstaka plusgrad. Sen mulnade det på och kom regn på den nylagda betongen, dock blev det inga mängder, sen klarnade det upp och blev kallare igen. Nu har vi dragit presenning över och hoppas att det ska brinna ihop, säkta men säkert.

Idag har det också inhandlats färg till taket, så i morgon kan det hända att jag börjar stryka lite grann. Har spacklat gipsväggarna idag, de ska så småningom slipas och spacklas ytterligare en gång. Fick meddelande om att tapeterna jag beställde igår redan har kommit! Det känns bra det här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0