Fortfarande kallt!

Kylan återtog huset under natten, 15,8 i köket i morse, i och för sig en grad varmare än när vi kom hem, men definitivt för kallt! Har därför eldat hela dan, trots att det inte varit så himla kallt ute, egentligen, dessutom har utetemperaturen stigit hela dan, nu ligger den nästan på elva plusgrader! Dessutom har vi nu nästan 24 grader i köket, så nu ska väl väggarna vara uppvärmda och ha lagrat lite värme.

Den eländiga förkylningen vill inte släppa mig, idag har det inte alls känts nåt bra. Hade dessutom en väldigt orolig natt vilket säkert inte gjort saken bättre. Det är tungt nog att umgås med min telefonlur ändå, utan att ha förkylningstyngden också i huvudet och kroppen. Men man får väl bita ihop. I morgon ska jag till stan på lite spännande äventyr och på onsdag bär det iväg till huvudstaden så jag har lite annat än telefonluren att se fram mot de närmsta dagarna, det är bra!

Kommentarer
Postat av: vickie

min jäkla förkylning vill inte heller ge med sig! i mitt fall tror jag att det är för att jag dels omger mig med så mkt äckel om dagarna (äckliga pengar, åker äcklig tunnelbana med massa andra smittobärande äckel) men sen även för att jag kanske klär mig liiiite för kallt emellanåt. men dom säger ju att man ska frysa in hösten och svettas in våren. men nya kappan var iaf varm och skön så det e ju positivt.inte kul alls när man inte kan se på det jobb man har med ro i kroppen. önskar man hade något klämkäckt och positivt att säga. men d har jag nog inte. men du har ju iaf bara ca 15 år kvar till pensionen, tänk på mig som har ca 40!!!!!! = mer synd om mig. älskar dig, PUSS

2008-10-20 @ 21:44:03
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0