Beställning lagd

Upptäckte i morse att fönstren som jag målade igår (när jag trodde att nu var det klart!) nog behöver en liten strykning till. Vi hade tid båda två hos kotisen i stan så det var inte så mycket tid till sånt idag, men hann stryka fönsterfodren en gång till, insidan får tas när tid gives, förhoppningsvis i morgon bitti, vill ju ta bort maskeringen så fort som möjligt! När det är gjort, gott folk, blir det TAPETSERING! Ska bli så sanslöst roligt att se hur det tar sig ut, det blir ju närmare och närmare det färdiga utseendet.

Efter kotisen var vi och beställde kakel. Det blir det här:

Fast det blir tre rader kakel där den översta och understa blir utan mönster och i mitten blir det detta mönstrade, fast i övrigt samma kantstötta "gamla" utseende.

Efter detta åkte vi till möbelmeckat och beställde köket! Yesssss, nu är det på gång! Ca den 10/12 levereras dryga 800 kilo kök hem till oss! Det känns alldeles olidligt spännande och roligt att ha kommit så här långt! Om alla makter av de slag man väljer att tro på är med oss, så blir det som sagt tapetsering i morgon (börjar i alla fall), och golvläggning nästa helg. Sen ska ju golvet lackas och det är en massa olika saker som ska fixas och så, men DET HAR ALDRIG VARIT SÅ NÄRA SOM NU! Och närmare blir det hela tiden.......................

Kommentarer
Postat av: Bettina

Vilket fint kakel!!! var kan man beställa kaklet och vad heter sorten????tack på förhand :-)

2012-03-15 @ 18:18:32
Postat av: Tina

Oj, kommer inte alls ihåg vad kaklet hette, men vi köpte det på Fresks XL Bygg.

Mvh

Tina

2012-03-18 @ 19:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0