Mer kök

Som sas igår har dagen ägnats åt mer tapetserande och nu är det klart. Det ser lite konstigt ut eftersom vi inte har tapetserat där det ska sättas upp köksskåp, är ju lite att överarbeta det hela. Men här kommer ytterligare en bild, registrera gärna att fönstret är målat vitt och fint också....:Längst bort mot dörröppningen kommer det att bli öppna hyllor (vattenrören kommer att byggas in så småningom), där det saknas tapet kommer det att bli bänk med diskmaskin i samt skåp ovanför, under fönstret blir det arbetsbänk.

Tyvärr är det ju slut nu med Bertans semester, så nu går fixandet ner på lågfart i veckan. Han drar upp mot Östersundstrakterna i morgon och kommer inte hem förrän på onsdag igen. Själv ska jag lägga tid och kraft på att
måla(!) det var ju så länge sen.  Dels hyllplanen och konsollerna till kokbokshyllan, även den tredje väggen till nämnda hylla, måla den putsade muren, dörrbladen behöver nog också faktiskt en sväng färg till -  målade ju faktiskt fönstren en tredje gång.... tur att jag bara behövde måla taket två gånger, hade INTE pallat att göra det tre! Det är ju faktiskt en del pyssel (jobb) kvar.... Men det känns sanslöst, vansinnigt roligt att ha kommit så här långt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0