Hjärnskakning och hjärnsläpp

Igår hade det kunnat riktigt åt h-e, nu gick det bara illa. Efter bastun skull Bertan, i vanligt ordning, städa ur bastun. Han är sen några år väldigt noggrann med det där och använder såpa och skurar av lavar med och spolar rent med vattenslang efteråt. Jag var steget för honom och hade gått ut och satt mig på altanen när jag hör världens dubbelduns. Man förstår på ljudet att det inte är nåt bra som hänt och när jag rusar in så ligger han där på golvet. Förmodligen fått såpa under fötterna som i kombination med vatten blir just såphala, och halkar omkull totalt handlöst. En rejäl smäll i axeln, ett stort blåmärke på kindbenet och allmänt ont i hela kroppen. Det värsta var dock smällen i huvudet, han hade huvudvärk resten av kvällen och även idag, så han protesterade inte när jag förbjöd honom att göra mer än vila idag och även hålla sig hemma i morgon. Men som sagt, det hade kunnat gå precis hur illa som helst.

På väg hem träffade vi på svågern hos svärmor. Han berättade att förra gången vi var uppe i stugan hade de varit hem till oss och gått runt och inspekterat vårat hus......! De hade då varit i Sundsvall för att fira bröllopsdag och hade alltså, eftersom de ju visste att vi inte var hemma, passat på att åka ut till oss och gå runt och titta hur det såg ut, titta in genom fönstren, bedöma hus och uthus, läge och så vidare. Det är vad jag kallar fräckt, hade de ringt oss innan och frågat om det var OK, hade det inte varit några problem, men att åka hit, just bara för att man vet att ingen är hemma och snoka runt, det är INTE OK! Men man ska väl inte bli förvånad.

För eventuella intresserade kommer här en bild på hur det blev med de nya gardinerna i stora rummet som påbörjades då för tre veckor sen och nu blev klara. Även också en bild hur det ser ut när de gamla sofforna blev borttagna och ny soffa samt mysfåtöljer kom på plats:

Kommentarer
Postat av: vickie

fy, låter fan skitilla d där med bertan!! och för att inte tala om inspektionen av hus och trädgård! ni får bygga upp en mur runt trädgården vettja :) d vore nåt för skärsättsbona d! då skulle dom ha nåt att prata om iaf hehe.puss

2008-11-09 @ 22:25:26
URL: http://www.vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0