1:a advent

och det regnar, har gjort hela dan. Började ju så fint i går eftermiddag med snöfall, kallt var det också. Men på bara nån timma klättrade temperaturen från närmare -4 till +1 och snöfallet övergick i regn. Eftersom marken är så kall så räcker det inte med en hel dags regn som det varit, för att få bort snön. Det blir i stället fullkomlig isgata! Där ingen gått eller kört med bil, är det fortfarande vitt, men där det plattats till är det blankis. Det är förenat med total livsfara att gå utanför dörren, isdobbarna är nu påsatta på kängorna. Men vi tackar Dennis ANDERS för att eftersom det är slask i dag, blir det brask i jul!

Både igår och idag har det spikats golv i nya köket, det blir så fint, så fint! Det fattas nån halvmeter på ömse sidor av rummet innan det är klart, trots att Bertan jobbat som en galärslav! Se här:Observera gärna att det är skifferplattor lagda framför spisen också! De fogades igår, de är inte riktigt rengjorda efteråt, men det kommer! Att lägga dessa var mitt bidrag till golvet.

Kommentarer
Postat av: Carina

Du, jag tror faktiskt inte att det hör till trotsåldern. Du får nog räkna med att det håller i sig ytterligare ett antal år :-)

Igår var vi iväg och handlade julklappar. Trots all våndan så hittade vi bra grejjer till barnbarnen. Hårda paket är vad som gäller, de mjuka kastas åt sidan på julafton...

Men dottern blir glad att pojkarna får mjuka paket :-)

Kläder går ju alltid åt då de växer värre än hirskål heheNågon snö har vi inte här nere i söder men regnar gör det var eviga dag. Jag får nog lov att köra igång med en snödans innan julen!Ha de gott!//C

2008-12-01 @ 14:03:08
URL: http://faith60.blogg.se/
Postat av: Carina

Himlans fräscha färger i köket!//C

2008-12-01 @ 14:04:25
URL: http://faith60.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0