Sol och sånt

Vi började ambitiöst i morse (läs 10) och röja och skotta upp gammalt skit ur gropen, men insåg efter en timma att det är ingen idé, ju mer man gräver desto mer hittar man. Sen är det också så att en del verkar vara uppskottat mot stenarna som stockarna vilar på och då blir man ju lite rädd att förändra stabiliteten. Vi tog beslutet att;  har det stått så här i över hundra år så lär det stå så länge vi bor här också. Det är ju så himla torrt där nere också så att det ska kunna börja mögla verkar högst osannolikt, framför allt som vi har sett till så att alla stuprännor fått ett extra avlopp ut från huset.  Så här såg djurkäkarna ut som jag hittade, samt en liten barnsko. ca 7 cm lång, återigen - hur har detta hamnat där???

image67

Efter detta beslut blev det vedklyvning istället, i gassande solsken! Det är rent meditativt att stå där, ta den ena klabben efter den andra och vända ansiktet mot solen emellanåt. Syntes i ansiktet och på bröstet när man klev in i duschen att man varit exponerad. Blir det lika härligt väder i morgon får vi vända klyven, annars bränner man sig för mycket. Skulle ju ha sina fördelar att få lite färg på baksidan av benen också, det är ju alltid svårt annars.

Har som sagt varit en härlig solig dag, shorts och linne har gällt och premiär för middag ute:

image66

Kommentarer
Postat av: Syster

Vad härlig med lite värme. Spännande utgrävning under huset. Hur är Bertan fot nu? Verkar vara OK.
Kram på er

2008-05-26 @ 11:45:37
Postat av: Tina

Foten är bra, läkte förvånansvärt fort, var nog bra att springa runt på den i Bcn! Han känner ju av den emellanåt och det känns om han sätter i foten lite snett, men annars OK!

2008-05-26 @ 20:22:47
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0