Sköna söndag!

Idag har det varit en skön vårdag, behövligt efter den kalla veckan! Har inte varit några höga temperaturer, men solen har varit hos oss och värmt våra frusna kroppar och sinnen!

Har ägnat en hel del tid åt att ordna en ny rabatt, där jag har petat ner ett par växer från en gammal rabatt längs med husväggen, samt ett gäng växter jag köpt på postorder. De kommer som rötter bara, ser jättetråkigt ut och man  vet ju inte alltid vad som är upp och ner! Har petat ner dom och gjort upp en skiss över vad och var jag planterat, ska bli spännande att se vad som kommer upp, OM  de kommer upp!

I morgon bär det av ner till huvudstaden för några dagars jobb på nåt som kallas Swedish Workshop. Ska träffa 21 stycken utländska researrangörer och prata taxi, både stockholmsk och landsomfattande. Efter dessa 21 möten under en och samma dag blir det nån slags galamiddag på Skansen, gissa om man kommer att vara fullkomligt och totalt slut! Dessutom är det nån slags get-together-historia även i morgon kväll - huvva! Man är ju lite ringrostig när det gäller sånt där, men det ska väl gå! Vad jag absolut ser fram mot är lunchen med Vickie i morgon när jag passerar Väsby och sen lunchen med Kim på onsdag innan jag styr norrut igen!

Nu måste jag nog ta mig i kragen och packa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0