Morsor, mat och kök, fast inte så speciellt mysigt!

Idag har det varit mycket mailande och pratande fram och tillbaka om denna mor/mormor som numera får alla att gå i spinn med sitt tragglande. Det är så SKÖNT att vi inte kan åka ner till det av ingen önskade kalaset, hade haft alla tentakler, känselspröt och nerver krypande omkring utanpå skinnet. Istället åker vi ju upp till stugan, där finns ju en annan dam med nycker som också kan få en att må lagom bra... Men just nu känns det mer hanterbart.

Ikväll ser vårt blivande kök ut som en grusgrop, när man öppnar dörren dit in finns inget golv, det är tomt ner till marken. Allt ska bokstavligen göras om från grunden.

Vill tipsa eventuella läsare om ett nytt recept jag lagt in på vår gemensamma blogg eatit.blogg.se, även fast det nästan bara är jag som lägger in recept där. Ikväll blev det en historia som jag själv tyckte var riktigt smarrig! Läs gärna även Doktor Dahlqvists blogg http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/ och läs mer om LCHF!

Kommentarer
Postat av: vickie

"av ingen önskade kalaset" var att ta i, tycker jag. en sak jag lärt mig av min förra chef är att aldrig dra in andras åsikter för att förstärka sin egen.

puss

2008-05-10 @ 11:53:10
URL: http://bhiss.blogspot.com
Postat av: Tina

Hoppsan sa, här får man passa sig! Måste dock säga att jag inte hört NÅN som sagt sig se fram mot det, som tyckt att det ska blir roligt att träffa mormor e. dyl. Vad jag HAR hört, är beklaganden över att man förväntas hjälpa till med det ena och det andra, samt att man funderat på att avstå. Är det sedan så, att ingen har haft åsikten att kalaset var oönskat, så kan jag ju knappast dra in dessa åsikter och då ej heller förstärka min egen. Vad jag däremot kan, är ju att ta för givet att andra tycker som jag, och dra slutsatser av det, men det "chefen" syftade på var nog snarare att man inte kan referera till att "både den och den, tycker som jag, så då måste jag tycka rätt".

2008-05-11 @ 19:34:46
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0