Jobbarfredag

Återigen en sval dag, 7-8 fantastiska plusgrader. Idag känns det som att vi fått mycket gjort, åtminstone har vi jobbat hela dan, men det kanske inte syns så himla mycket, egentligen. Har grävt och burit tegelsten och vanlig sten till en rabatt som anläggs i en slänt där det bara varit gräs förut. Började redan i höstas att ta bort gräsytan och nu har jag grävt bort jord, lagt dit tegestenarna som kantsten, vanlig sten som "kliv-på-när-du-rensar-sten". Dessvärre hade jag köpt för lite planteringsjord, så det får bli en vända till i morgon och köpa mer.

Vad värre är, är att jag sett att vi återigen har fått objudna gäster i huset. Om man nu ska kalla det så, det är ju liksom fritt tillträde till vissa delar av huset, det är ju bara lite grus mellan friska luften och den som är inom väggar - inte undra på att vi har 16 grader inne på morgnarna nu när det blivit kallare igen! Men jag har ju väntat på dom, nu är det ju gott om mat för dom, och då förökar dom sig lavinartat. Förhoppningsvis dröjer det inte mer än ett par veckor innan vi återigen har ett golv i blivande köket, och ett som är mer tätt än det gamla!

Dennis, får vi låna Knutte?

Kommentarer
Postat av: Carina

Jo jag kan faktiskt hålla med dig när det gäller regnet. Och visst har vi haft underbart väder, men jag vill ha MER SÅNT!
Hörde nån spågubbe som sa att vi kommer få en kanonsommar från och med i mitten av juni och önskemålet är ju då att det kan regna nattetid :-)
Det går lätt att sälja kläder på Tradera. Jag har sånt som måste ha krympt i garderoben över vintern för jag kunde ju ha plaggen förra sommaren.....! (behöver ingen simring i sommar för den har jag ständigt runt midjan)
Toppar, kjolar, jeans, you name it, allt går att sälja. Testa :-)

Ha en trevlig lördagskväll

//C

2008-05-17 @ 14:41:45
URL: http://faith60.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0