Bröllopsdag!

Idag har jag varit duktig, har i hela mitt liv varit bra på att vara duktig, för den delen. Har dammat och dammsugit, plockat bort massa tidningar och post och reklam från bordet (lagt ner det på en stol så det inte syns!) och lagt på en ny duk! Det ser så rent och fint och fräsch ut, så!

Sen satt jag på en telefonkonferensutbildning (oj) en timma, ska promota och sälja Nicorette nästa onsdag och det är ju läkemedel, så då är det oerhört viktigt att man inte säger att det funkar lika bra om man vill sluta snusa, som om man vill sluta röka. Det finns nämligen ingen INDIKATION för Nicorette på snus, bara på cigaretter, så det så! Och då får man inte säga att det går bra, man får bara säga att snus också ger nikotinberoende, och det är det Nicorette ersätter..... ja, ja.

Men innan jag började vara duktig idag, så fick jag en rejäl portion dåligt samvete. När min älskade make kom upp, stack han ett litet fyrkantigt rosa paket i min hand och tackade för det i dag 13-åriga äktenskapet! Jag hade glömt!!!! Har tänkt på det varenda dag i flera veckor, men de senaste dagarna har det varit puts väck ur mitt huvud! Visst är det för bedrövligt???!!! Men han hade inte glömt, ett par jättefina glittriga örhängen fick jag, alldeles för mycket och kostsamt för ett så ojämt antal år, men glad blev jag! Tack älskling! Funderade ett tag på om jag skulle åka och köpa en blomma till honom, men hur fel känns inte det? Oj, jag glömde, men eftersom du påminner mig så tydligt så åker jag väl och köper en blomma då!! Nej. Inte bra.

I övrigt har jag klädångest. Ska ju ner till storstan i morrn igen på konferens eller vad man ska kalla det. Ska ju bli sol och värme och man vill ju passa på att använda kjolar när tillfälle ges. Är bara det att mina gamla ben dels är hyfsat bleka fortfarande, plus alla dessa knölar och skit som ju dykt upp de senaste åren och skämmer det som ändå inte är vad det var. Så - långbyxor, så man vet att inget syns, eller skita i vad som syns och ta kjol? HJÄLP!

Kommentarer
Postat av: vickie

ett riktigt bra råd jag alltid försöker bära med mig är att ha något JAG känner mig fin och självsäker i. för känner man sig fin utanpå syns det att man tycker det och det ger ett självsäkert intryck :) så om jag vore du, skulle jag ta en snygg kjol, strumpbyxor som ger en lätt solbränd känsla och en snygg skjorta kanske eller en fin färgglad blus! snälla, skippa brallerna denna gången! dom kan du använda övriga året när vädret inte tillåter! :) men oavsett vad du väljer, så kommer du äga rummet med din charm och look! PUSS

2008-05-27 @ 22:44:59
URL: http://vickiebergenholtz.com
Postat av: kim

jag håller med föregående talare helt och hållet!!! ta kjol om du vill ha det, jag lovar att det bara är du som ser eventuella skavanker!! och naturligtvis ska du ha dina nya örhängen ;) vill ju se dem!! kram och ses imorn

2008-05-27 @ 22:54:11
Postat av: Carina

Är man en kvinna som du, med tusen saker i luften på en gång så finns det ju en bra ursäkt till att glömma bröllopsdagen!
Eller hur? :-))
Du ska veta att min kropp tog rejält med stryk av ritten i måndags!
Ålade mig ur sängen i morse för idag känns det för jä..igt rent ut sagt!
Nåja det går över tills nästa hästrunda :-))

Kjol ska du ha på dig och nån snygg överdel :-))

Ha de bäst!

//C

2008-05-28 @ 08:58:08
URL: http://faith60.blogg.se
Postat av: Tina

Tack för råden, allihop!
Carina: nej, det är ingen ursäkt att glömma bröllopsdagen, men jag ska se om jag inte kan komma på nåt att kompensera honom med! Angående ritten, kan jag gott tänka mig träningsvärken, men vissa kostnader tar man ju för det höga nöjets skull!

2008-05-28 @ 09:32:15
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0