Vinterpåsk

Det har varit den kallaste påsk man nånsin upplevt, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur tidig den var. Å andra sidan har det ju varit den varmaste vintern  i mannaminne, med plus och tö och vårkänsla hela februari. Hade definitivt varit trevligt med sådant väder i påsk. I natt hade vi - 25, känns inte så vårigt, men vi har haft en jätteskön påsk ändå, bastat och myst och ätit massa mat och haft det allmänt bra!

Enda smolken var när skotern pajade för Kim och Markus, men tur att dom inte var tre mil in i skogen utan hyfsat nära en väg och att det därför gick bra att åka och hämta både dom och skotern. De missade dock en skoterdag på det viset, samt att det kostar pengar och jobb för dom att laga den.

Vi var inte så smarta när vi åkte iväg hemifrån, vi drog inte upp några element, men vem kunde veta att det skulle bli så rackarns kallt? När vi kom hem hade vi 12,3 grader nere och dryga 8 uppe, så nu eldar vi för allt vad kaminerna håller! Efter två och en halv timma har vi nu kommit upp till fantastiska 19 grader i köket och 13 uppe, ute rasar temperaturen igen, ca 10 minus nu. Schysst med duntäcken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0