Trekking

Det blev som sagt inget IKEA idag, orkar inte trängas med så mycket folk, det var ju inte bara Perelli, utan även Patrik Isaksson och nån annan namnkunnig person som skulle finnas där, samt att IKEA skulle dela ut blommor på parkeringen och man kan ju lätt föreställa sig hur det såg ut där idag......huvva! Nä, som den lantis man nu har blivit så tog jag en trekking i skogen vid samma tid som jag skulle varit på Ikea. Som jag förstår det är kanske en riktig trekking kanske längre och ävenså tuffare än den jag tog, men det kändes definitivt som en trekking med mina mått mätt. Gick upp i skogen och till att börja med är det en stig upptrampad i snön, men sen tyckte jag att jag skulle gå över hygget för att komma till skogsvägen där det säkert var lättare att gå. Sagt och gjort, över hygget, man ser vagt spåren efter traktorerna som gått där, dock är det massa snö och man upptäcker att den är ca 2 dm djup, ingen skare....inget fotfäste, man pulsar alltså. Det var tungt, kan jag säga. Var tvungen stanna halvvägs och beundra utsikten.... Sen kom jag ut till vägen, den var ju inte plogad så klart..... samma pulsande. Efter 40 minuter var jag hemma igen, fullkomligt genomsvettig, håret var som nyduschat, ja, vad väta beträffar! Känner nu ikväll när jag går i trappan att både vaderna och låren har arbetat idag, förmodligen väldigt nyttigt! Frågade Bertan om vi ska ta samma runda i morgon, men han svarade nåt svävande - att är jag igång med nåt jobb är det svårt att avbryta.... Tror inte han är nån riktig norrlänning egentligen, det är inte många gånger (2!) han har varit ute i skog och mark och snö i vinter! 

Elaka kommentarer eller dementier, älskling? 

Kommentarer
Postat av: vickie

jag e på bertans sida, tveklöst. förstår inte heller fascinationen för skogen. Jag menar, vad finns d att göra? Räkna träd, kottar och myrstackar?
Nej du, tacka vet jag betongdjungeln.

2008-03-27 @ 23:49:47
Postat av: Tina

Det är lugnet, ron, stillheten! Balsam för själen, vet du! Ingen ångest över alla kläder och skor man ser och inte har råd att köpa!

2008-03-28 @ 09:20:39
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0