Snö, is och annat elände

Ja, så var det vanlig måndag igen och Bertan är uppe i Östersund eller nåt, alone again, naturally, alltså. Men alldeles vanlig måndag är det inte, är på upphällningen med annonsringandet nu, annonsunderlag ska vara inne nästa vecka, så nu jagar jag inga nya längre, utan försöker jaga in såna som inte svarat än. Tveksamt om jag får in några fler, vi får se.

Annars går mina tankar till Kim som återigen fått veta att det är nedskärningar på gång på jobbet. Självklart blir hennes oro stor att hon blir en av dom som får gå, eftersom hon är en av dom sista in. Men gumman, sa det i telefon och säger det igen, ta en sak i taget, du kan inte göra nåt åt det, så försök att inte låta det ligga och gro, så vänta och se vad som händer. Koncentrera dig på att ta hand om dig själv och bli klar med kursen, ta eländet om det dyker upp. Försök lägg armarna i kors och bara avvakta och se på.

I dag har det regnat från morgon till fram mot två, vilket har tärt på snö- och istäcket, plus skapat mer is. Snön ska ju på sina ställen bli is innan den försvinner. Mer regn och plusgradet tack, nu vill jag bli av med vintern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0