Skön lördag

Ja, dom kom ju faktiskt fram i går kväll, sent om sider. Huvudsaken var att allt gick bra och det gjorde det. Eftersom dom kom sent så blev det en sen kväll, så idag har vi nog alla varit lite halvsega.

Vi har haft en skön lördag, utan några måsten. Alla som känner Vickie tror att jag ljuger när jag säger att DET BLEV INGEN SHOPPING IDAG! DET BLEV SKOGSPROMENAD! Tror att även hon tyckte det var skönt. Tog bara med dom på en liten runda, för att inte chocka dom helt och hållet, jag menar, kroppen och ögat är inställt på att se massa hus, gator och bilar och det enda man ser är S K O G, och en hel del snö. Det vräkte nämligen ner när vi kom upp och höll på fram till halv elva ungefär. Sen lättade det och solen glimtade lite och det blev plusgrader. Jonas prickade in den halvtimman när det var obrutet solsken och satt i en brassestol och pressade.

Ikväll hade Vickie och Jonas bestämt att dom skulle stå för för- och efterrätt. Vi fick en sagolik ostsoppa med brödkrutonger och just nu håller efterrätten på att bli färdig i ugnen, en creme brulé om jag inte tar fel. Det blev ett rejält glapp där mellan varm- och efterrätt eftersom melodifestivalen kom emellan, samt att vi var rejält mätta efter de första två rätterna. Nu ser jag väldigt mycket fram mot efterrätt och KAFFE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0