Påskledigt

I morgon ger vi oss iväg upp till stugan, vi har ju en tradition att öppna den efter vintern till påsk. I och för sig känns det väldigt vintrigt och väldigt lite påskigt i år, eftersom påsken infaller så hjärtlöst tidigt och vädrets makter är precis lika hjärtlösa. I slutet på februari töade det hejvilt, men de senaste veckorna har d et rasat ner en hel del snö. Idag har det varit mest bara spridda snöbyar som inte byggt på, men i morse när man vaknade hade det kommit en ny decimeter. Känns som man kan det här med snö nu, vill inte ha mer!

Hur som helst känns det j-igt bra att åka upp, även om vi inte kommer ända fram med bilen utan får pulsa och bära grejer. Men känslan, igenkänningen, avslappningen och inte minst BASTUN! Love it! Och så kommer Kim och Markus upp också, blir också jättemysigt, synd bara att Dempagubben bangade, hade varit såååå mysigt. Hur han klarar att neka möjligheten att köra skoter har jag väl lite svårt att förstå, men men...!  Det finns flyg på söndag om du ångrar dig (om du läser det här...)

I övrigt börjar jag se slutet på annonseriet, känns skönt. Har faktiskt fått iväg ytterligare en annons idag, känns väldigt bra!!!

GLAD PÅSK!


Kommentarer
Postat av: Pia

Hej , har tittat runt lite på din blogg. Hihi... kul med skylten, hur blev reaktionen från den haltande stavgångarn ?

2008-03-21 @ 12:03:59
URL: http://piakallman.blogg.se
Postat av: Tina

Hej Pia!

Vad roligt att nån utanför familjen hittar till min blogg! Har inte fått nån reaktion från stavgångarn, men väl från andra grannar som tycker det var rätt gjort av oss och som också tycker att normalt bonnvett avhåller från att ta den genvägen. Har dock varit lite rädd att möta honom i skogen på mina promenader, man är ju lite löjlig och rädd att stöta sig och om man möts, vad säger man?? Har dock kommit fram till att det är bara att låtsas som det regnar och hälsa och se glad ut!

2008-03-24 @ 19:16:26
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0