Nu är vi på G!

Igår hade vi en kille här från en fönsterfirma för att mäta och ge oss råd om de nya fönster vi ska ha i vårt nya kök samt ett till mitt arbetsrum. Det blir lite förändringar vad gäller fönster i nya köket mot de som sitter där nu. Den stora förändringen blir en altandörr helt i glas (dock med spröjs) alltså ingen trädel nertill som man brukar ha, utan glas ända nerifrån golvet och upp.

Här hade jag tänkt lägga in en skiss som visar hur köket ska bli, men i h-e att det funkar! Blir vansinnigt irriterad! Får se om jag lyckas en annan dag.
 
Idag har vi rivit tak i alla fall och nu ser rummet ut så här: (vanlig bild funkar i alla fall!)

image39

Under fönstret till vänster, som ska bli mindre, hamnar disk- och arbetsbänk och sedan spis, för att avslutas med bänk in i hörnan. Till höger hamnar inbyggd ugn och mikro samt ytterligare ett högskåp för specerier. Fönstret till höger kommer att flyttas en halvmeter dryg till höger och kompletteras med den där altandörren. Ja. inte lätt att förklara och förmodligen inte lätt att förstå. Attans med skissen! Bjälkarna i taket kommer att få vara synliga och så blir det vitt brädtad däremellan.

Kommentarer
Postat av: kim

jag ser det framför mig och fy f-n vad snyggt det kommer bli!!!! helt rätt med alltandörr i glas hela vägen och vitt brädtak mellan balkarna. vad blir det på golvet då??

puss

2008-03-02 @ 22:12:33
Postat av: vickie

älskar takbjälkarna! tycker det är så snygg!
det där kommer bli superfint! PUSS

2008-03-03 @ 08:49:08
URL: http://vickiebergenholtz.blogspot.com
Postat av: Tina

Svar till Kim: Vi är inte riktigt klara över golvet än, men det ska vara ett trägolv, skulle helst vilja ha ett oljat som vi har i sovrummet, men det är ju lite känsligt för spill. Ska kolla upp vad som i övrigt finns, det finns vaxade golv, kan kanske va nåt.
puss

2008-03-03 @ 08:56:44
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0