Luleå och Ica

Ja, så är både Luleå och Ica avklarade. Blev en lång dag igår, åkte hemifrån åtta och var hemma kvart över åtta, är väl inte långt egentligen kanske, men känns så. Finns alltid en viss rädsla när man ska flyga nånstans att nånting händer på vägen så att man inte kommer fram i tid. Framför allt när man ska flyga nånstans och man vet att skiter det sig så går det inte att reparera. Men det gjorde det inte, kom till Midlanda i tid, och Arlanda i tid och till Luleå i tid. Fick sedan sitta på Kallax och vänta nästan tre timmar innan hemresan,  men det var OK. Åt en macka (blev ingen lunch) och läste en bok. Sen blev det det lilla (18 sittplatser) planet hem.

På Ica var det sk sampling, gratisprover som ska packas i små röda påsar och delas ut utanför kassorna, mycket plockande och packande men jag jobbade bara mellan 10.30 och 14.30 och packade påsar.

Ikväll blåser det halv storm. Blåste upp under eftermiddagen och sen har det tagit i. Dessutom har temperaturen gått upp, har nog varit upp mot fem plus idag, nu är det nära noll. Skillnad mot igår morse på väg till Midlanda när det var tolv minus. Värsta är att det blir så halt. På E4 är det bra, men på våran sjöväg där det inte saltas har snön som kom för några dar sen packats och nu blivit en rejäl isyta på. Dessutom blir det sån fruktansärda spår efter biltrafiken och en stor bulle i mitten. Trodde jag skulle krocka på väg hem i kväll när jag fick möte och skulle hålla ut åt sidan och fick sladd på bilen när hjulen tog i mittåsen. Det jazzade ganska bra innan jag fick styr på den i tid innan mötet. Tur att det var raksträcka och man hade tid på sig. Det värsta är att det är tre hjulspår ett på vardera sida och ett i mitten. Betyder att det i mitten är gemensamt åt båda hållen och det funkar ju inte när man möts, en bil måste alltid hålla åt sidan och jag förstår inte vad det är för idioter som kör längs den här vägen, för dom håller inte ut. Skulle man inte göra det själv, skulle backspeglarna ta i varandra och då kan man ju bara gissa vad som händer..... Men det är svårt också att få upp bilen ur dom där hjulspåren, det var tydligt i kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0