Djuren i omgivningen

Dagens Knutte: sova, sova, sova! Trots fint (men blåsigt) väder har det varit mycket sova idag, ute nån timma här och där och är ute nu, men verkar rädd. Kan vara så att han träffat på nåt annat djur, katt eller räv gissningsvis, som skrämt honom. Syns inga spår efter strid på honom. Resultatet av gårdagens sova, sova blev en orolig natt. För oss, vill säga. Knutte var pigg och alert och högg efter Bertans fötter, såg ju ut som dom ville leka med honom mitt i natten. Upp och ner ur sängen, klivandes över (på) våra magar i kollen om vi var vakna. Känns som dygnet har vänts lite fel.

Apropå vilda djur så förstod vi ju redan förra sommaren att det finns björn i närheten. Nu har man sett en på grusvägen som går igenom vår lilla by. Inte så stor, sägs det, ett par, tre år gammal, men vad i helsike, jag har ingen lust att möta den ändå! Dom vilda djur jag inte har nån lust att träffa på i närområdet är möss/råttor och björnar! Räven som springer omkring huset och är väldigt orädd är helt OK, lodjur har också synts till, ävenså varg, men de båda sista är ju väldigt skygga, vilket björnarna också brukar vara. Men förmodligen är det så himla gott om dom att dom tränger undan varandra, ut mot bebyggelsen.

Kommentarer
Postat av: vickie

du frågade vart jag köpt en klänning på en bild. just den är från förra årets hm trends sommarkollektion. men på ellos finns väldigt lika varianter, har beställt 2 stycken som jag ska testa tänkte jag. nu dessutom på rea för 99kr/st.puss!

Postat av: Carina

Ja du, det är inte många som vill ha en björn nafsandes i hasorna!

Jag skulle vara livrädd att vistas i närheten av där de synts till, dessa bestar. Även om de inte är speciellt stora så räcker det gott och väl för att man ska få darr i knäna :-)

Har läst historierna om Knutte och jag ler brett, visst är det härligt med katter!

Vi har två katter och en hund, så det är full rulle över gräsmattan om dagarna :-)Sköt om dig!

2008-06-25 @ 16:26:13
URL: http://faith60.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0