Näst sista dan

innan semestern infaller. Har bestämt att det blir semester redan nästa vecka. Bertan jobbar en vecka till, men jag har (såvitt jag vet) inte mer att göra efter i morgon. På måndag kommer ju vår snickarKurt och ska börja montera in våra fönster och då är det bra med lite back-up. Ja, av kaffe och andra nödvändiga saker. Bertan lär inte heller vara ute i normal omfattning, så det blir en nedtrappningsvecka.

Har f. ö. fått en förfrågan om jag vill ta på mig att sälja annonser till bussmagasinet även till hösten, och sagt ja, så det verkar som höstens tillvaro kommer att likna förra höstens och även vårens. Frågan är bara om jag lyckas bättre att komma till rätta med nej-tack-våndorna. Vi får se, en sak i taget, inte ta ut nåt i förskott, det tjänar ju inget till eller hur?

Det stora problemet nu är att få ut Knutte. Vi har en härlig solig sommarkväll, vinden har lagt sig till en del och det borde vara ljuvligt för en katt att vara ute. Han var ute en stund i eftermiddags, men låg mest i skuggan och kollade in vad som hände. Men nu är solen inte lika het, och världen borde vara mer lockande. Men den lille krabaten ligger i en fotölj och sussar. Faran är att han tycker han ska gå ut när klockan är betydligt senare, och vi har ju ingen lust att sitta uppe och vänta på att folk ska komma hem..... den tiden har vi blivit klara med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0