Knutterapport

Det är nog så att det kommer att bli en del rapporterande om Knutte på bloggen framöver. Vet ju att Dempagubben är väldigt intresserad av hur hans bebis mår och har det, och det finns nog fler som läser bloggen som är intresserade har jag förstått.

Knutte annonserade redan tidigt att han ville ut, men först blev det bara en liten kort sväng, sen kom han in igen. Tog inte många minuter så var det dags igen, den här gången var han ute i två timmar, var runt och ropade med jämna mellanrum, men ingen katt kom. Han var ute ca 2 timmar där mellan 8 och 10 cirkasådär. Någon ytterligare kort sväng blev det de närmsta timmarna, sen blev det sova på soffan, tills vi hade ätit middag, då tyckte han att nu är nog världen intressant igen, och i skrivande stund har han nog varit ute ett par timmar igen. Verkar som transformationen från en blek, timid inomhuskatt till en halvt förvildad norsk skogskatt kan gå på mindre än en vecka. För en halvtimma sen såg vi huvud och öron sitta ute på åkern och lyssna...... titta..... och lukta..... Det finns många smakliga sorkar där ute!

Frånsett Knutte (men just nu är det en väldigt viktig del av vårt liv!) har dagen varit som många andra. Haft skapligt väder, tillräckligt för att det även idag sög rejält att behöva sätta sig inne och jobba. Fast på eftermiddagen hade jag ju sällskap av Knutte som låg och gosade sig och sov i sängen som står i mitt arbetsrum! Förberdelser och inköp har också gjorts idag inför färden upp till stugan i morgon. Blir spännande att se vad Knutte säger! Lite synd dock att det blir så snart, hade förmodligen varit bättre om han kommit en vecka tidigare och acklimatiserat sig här ordentligt innan besöket där uppe, men nu är det som det är och vi hoppas Knutte gillar läget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0