Knutte, jobb och fönster

Dagens Knutterapport får bli: inget nytt under solen! Ute några timmar på förmiddagen, kom hem alldeles våt under magen, åt och gick och la sig under soffan. Sov sen hela eftermiddagen och har nyss gått ut. Kommer väl (kanske) in om det börjar regna igen.

I övrigt försöker jag jobba, men det är trögt. Hela kroppen skriker efter semester och disciplinen är i botten. Det finns massor av ursäkter för att göra nåt annat; måste dammsuga här nere när Knutte ligger däruppe och sover, måste kolla här och fixa där.

Våra fönster kom idag - äntligen! Vi hade en säljare hemma i februari, beställde dom 1/3. Första leveransen blev ett par veckor sen, för att under färden hit falla till marken och gå sönder. Ny beställning gjordes av leverantören, leverans lovades till för 1,5 vecka sen och som sagt, idag kom dom. Visar sig naturligtvis att allt inte finns med, sådana oumbärliga saker som bleck som ska användas för fastsättning i väggen saknas. Man blir så trött, less och förbannad! Trots allt som gått på tok har vi hoppats att ändå få in dom innan semestern, men nu ser det mörkt ut. Leverantören ska nu försöka skaka fram dessa bleck och skicka per post, men nu tror man inget förrän man ser det.

Kommentarer
Postat av: syster

Himla otur ni har med fönstrena. Vad kul att Knutte trivs och att ni hade en bra midsommar.

Kramar till er.

2008-06-24 @ 17:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0