Halv storm

har det blåst idag. Hyfsat fint, lätta moln, ca 17 grader, perfekt för att klyva ved! Är ganska less på den där veden, måste jag erkänna, men det är bara att bita ihop, den behövs i vinter, och den borde ha varit klar redan. Målet är att få den klar till midsommar, då borde den ha varit ladad, men är glad om den är färdigklyvd!

Blev lite halvskraj idag när jag tog min skogspromenad i blåsten. Skulle gå över hygget för att komma hemöver, men knappt halvvägs såg jag ett träd som föll för blåsten! Då vände jag och gick samma väg tillbaka som jag kommit, för då hade jag vinden mot mig och alltså viss uppsikt över eventuellt fler fallande träd. Det brusar och susar ju en hel del när det blåser så och när vinden kommer bakifrån har man inte en chans att höra att ett träd faller, innan man får det i huvudet!

Eftersom Bertan är borta ett par dar hade jag lite matvåndor i kväll. Det löste sig på ett bra sätt. Så bra att jag kände att det här vill jag lägga in på eatit, så jag kommer ihåg hur jag gjorde. Men se det gick inte, nu ska den bloggen flyttas, så "försök logga in senare". Det var det besked jag fick på min blogg i går kväll, så vi får väl se om jag kan lägga in mitt recept i morrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0