Åska och FULL storm

Vaknade tidigt och när morgonritualerna var avklarade gick jag ut för att minska på klyvhögen. Klarade kanske en halvtimma, sen var jag tvungen att ge upp, det var så fruktansvärt mycket KNOTT! Har inte upplevt knott här förut, men det var likadant nu ikväll, skulle göra lite nytta därute, men efter fem minuter var det bara att fort gå därifrån, kliandes i hela huvudet och ansiktet, det bådar gott det här!

Efter försöket i morse gick jag in och funderade på kök ett tag, det är inte lätt det där, men ett och annat börjar sätta sig. Läser min kära man det här så sliter han sitt hår och tycker att, herregud, vi har ju bestämt hur det ska se ut!!! Ja, nästan, älskling!

Tog sedan en promenad, det hade klarnat upp och var riktigt varmt och soligt, fick med mig tant Märta och hunden. På tillbakavägen började det mullra i hörnen, men inget oroväckande. När jag kommit hem igen och ätit råkade jag titta ut och fick se hur molnen virvlade runt och uppåt och man insåg att nu håller det på att dra ihop sig till nåt rejält. Det blev mörkare än på natten och sen satte det igång. Inte så himla mycket åska som jag trodde det skulle bli, men skyfall och ren storm. Det dånade runt huset och jag bra väntade på att träden skulle trilla över huset. Höll på i nästan två timmar innan det avtog och nu är det blåa fläckar på himlen och lugnt och stilla igen.

Kommentarer
Postat av: kim

fy vad otrevligt med ovädret, jag hade fått panik och legat i något hörn och skakat. påminner om det där ovädret som vi fick när vi hyrde stuga på västkusten hela familjen, kommer du ihåg?kram

2008-06-11 @ 08:01:52
Postat av: Tina

Det var inte så farligt med åskan, det var nog blåsten som var värre. Man tittar på träden som står på norrsidan av huset där vinden kom ifrån, och hoppas de står kvar...!

Nej, jag kommer inte ihåg ovädret där!? Däremot det vi hade uppe i stugan när du fick din "ovilja" mot åska!

kram

2008-06-11 @ 18:39:14
URL: http://tinaerikssons.blogg.se/
Postat av: vickie

minns inte heller något oväder på västkusten.. minns bara i stugan! det måste varit i ditt huvud det var oväder ;)

2008-06-11 @ 21:46:16
URL: http://vickiebergenholtz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0