Hemma en sväng

är vi för att Bertan behöver uppfylla lite jobbåtaganden samt att gräsmattan behöver klippas. På två veckor växer den en hel del! Den har i kväll körts av i ett par omgångar och ser nu ganska OK ut.

Tiden går ju så sanslöst fort när man har semester och har det bra och skönt, nu är det redan halvtid, nästan så att man känner lite snart-är-semestern-slut-stress. Har varit blandat väder, förmodligen ganska normal svensk sommar, saknar några dagar med lite mer rejäl värme, sol och bad.

Knutte har gjort vad han kan för att vända natt till dag och vi försöker kämpa emot, med blandat resultat. Ett antal kvällar har det inte gått att få in honom, vilket medför att jag vaknar med jämna mellanrum och är uppe och lockar. I förrgår natt kom han inte hem förrän jag var uppe för tredje gången. I går kväll kom han in men hade party hela natten, jag sov bra men Bertan fick försöka hejda festligheterna. Man skulle vilja få honom att rocka på dagen i stället, men det är inte lätt att aktivera en katt som sover som en klubbad oxe. Få se hur den här natten blir, han var ute hela förmiddagen och tre timmar i eftermiddag tillbringades ju i bilen. Dock sover han nu som en sten, så det kan bli kul i natt med.... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0