Våndor av olika slag

Idag går mina tankar till mina älsklingsbarn, Kim som fått veta idag att hon troligtvis har struma, på gott och ont. Vickie som inte haft nån vilsam ledig helg, Dennis som är eld och lågor och ska ta mc-kort och köpa motorcykel.

I övrigt har våndan över vad man ska ta med sig för kläder inför torsdag och fredagens övningar i storstan börjat. Är ju bara så att sen vi flyttade hit och de officiella sammanhangen och kontorsjobbet slutade, så är mina klädinköp en rännil av vad de var. Vilket i sin tur betyder att när man väl ska ut på nåt sånt där, så har man ingenting, dessutom finns det ett par kilo mer av mig nu än då, vilket försvårar det hela ytterligare! Jeans och stövlar är väl fortfarande OK, ni som kan det här? Köpte ju ett par nya svarta förra hösten som jag knappt använt. Men, i morrn ska jag ta en vända på stan och se om jag kan hitta nåt som jag tycker är värt att spendera pengar på.


Kommentarer
Postat av: kim

Absolut jeans och stövlar funkar, det passar du i!!! kom ihåg att du faktiskt tillhör en av dem som i din ålder kan klä sig ungdomligt och snyggt utan att det ser överdrivet ut!!!!!!!!!! köp inte för tantiga kläder, det passar inte på dig. ta vara på att du ser ung ut (för din ålder)! ta den där lilarandiga toppen som du köpte innan ni skulle till paris.

puss och kram

2008-01-14 @ 22:21:45
Postat av: Tina

Tack för dom orden! Ska lägga dom på minnet!

kram

2008-01-15 @ 09:16:40
URL: http://tinaerikssons.blogg.se
Postat av: Vickie

håller med föregående talare om att du ska ta vara på ditt ungdomliga utseende!! fast jag tycker en snygg kjol och en skjorta/topp känns roligare än jeans. jeans känns lite för alldagligt och det använder du ju så ofta ändå, så om jag vore du skulle jag ta tillfället i akt och faktiskt passa på att klä upp mig lite extra :)
men samtidigt ska man känna sig bekväm, men en skön kombo av snyggt / classy / chick / bekvämt blir nog bra, hehe!

PUSS

2008-01-15 @ 14:24:49
URL: http://bhiss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0