Söndag

Idag har det väl inte hänt så mycket, en vanlig söndag helt enkelt. Fint väder, fast blåsigt har det varit idag. Kände ett behov av frisk luft så jag var ute en stund och drog ihop ris efter gårdagens trädfällningar. Mycket billigare än gymmet, dessutom får man som sagt frisk luft på köpet!

Kommentarer
Postat av: diana

hej moster! inte visste jag att du ær en så flitig bloggare. vad kul =).
idag har varit den varmaste dagen på længe. sækert nærmare 20 grader. jag vandrade ner på stan o fick ta av mig jackan o gå i t-shirt. det, jeans och tygskor var lagom. det har inte regnat på længe, oftast skiner solen och temp brukar ligga runt 15+. hærlig vår/tidig sommarvæder alltså, dock ganska kallt på kvællarna.
funderar ni ff på weekend hær nere?
kram!

2008-01-28 @ 21:09:09
URL: http://dianac.blogg.se
Postat av: Tina

Vilken överraskning, hur hittade du mig? Vi har haft våra funderingar på att åka söderöver, men inte bestämt nåt ännu. Bertan har en ganska rörig vårvinter med mycket nytt som innebär extra resor för möten och utbildningar. Verkar som jag också kommer att vara på resande fot en del framöver, så vi vågar inte boka in nåt, utan får avvakta och se hur vi kan göra! Låter himla skönt med 15+....

Kram

2008-01-28 @ 21:36:40
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0