Shopping

är inte lätt alltså! Har gått flera timmar, i alla butiker de har i Birsta City, och det jag kommer hem med är en top, ett par mjukisbrallor och ett par överdragsbyxor (till promenader). Ville ha tag på nån top att ha till middan på torsdag kväll, ja Vickie, det blir kjol och stövlar (samma tråkiga kjol som på julafton), och den topen som fick följa med hem kommer att användas då. Men grejen är att det finns i princip INGET jag tycker är snyggt. OK, jag vet att det är modernt med topar som är avskurna över eller under bysten, men måste ALLA se ut så? A-linjeformat tycker jag är en bättre och snällare variant, men det finns nästan inga såna. Avskuret under bysten gör att man ser gravid ut, spelar nästan ingen roll hur smal man är, sen förstår ju  alla att i min ålder är man inte det, utan bara tjock i största allmänhet, men det gör inte det hela ett dugg roligare. Sen är det dessa mönster! Nu är man ju född på 50-talet och var brådmogen nästan tonåring på 60- och definitivt tonåring på 70-talet när dessa mönster senast var populära, och jag känner bara, HITTA PÅ NÅT NYTT! Vad värre är, är att det finns gott om storblommiga mönster som är precis sådana som alla tanter hade på den tiden, i samma färgställningar dessutom, förstår ni hur OSUGEN jag blir på att köpa detta? Topen som fick följa med hem är i väldigt upphetsande beige, vitt och svart, kanske var där nåt brunt eller mörkare beige också, min desperation sa att den får duga. På torsdagen (konferensdagen) blir det svartblåa jeans med svarta stövlar och vinröd kavaj och nån top som funkar med det. På kvällen blir det ovan nämnda top, kjol och samma stövlar. Nästa dag, Kim, blir det den randiga topen, samma jeans och stövlar, gud vad ont i fötterna jag kommer att ha, speciellt efter att ha gått på Barkarby outlet med Vickie på fredagen i dess stövlar!!

Kommentarer
Postat av: vickie

men hallå där, mrs "jag-har-vaknat-på-fel-sida-och-hela-världen-är-emot-mig"!! ;) sen NÄR började du hacka på dig själv??
men mamma, du vet ju också att det är när man INTE är ute efter något speciellt som man hittar dom perfekta plaggen. men om inte annat får du spara dina shoppingdagar till de gångerna någon eller båda av dina döttrar kan följa med som mentorer :) vilket vi mer än GÄRNA gör!!!!
PUSS

2008-01-16 @ 14:29:40
URL: http://bhiss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0