Regn, regn

De utlovade 10-20 centrimetrarna snö har kommit som regn och det är helt glashalt runt huset och på vår väg. För att på ett säkert sätt komma ner till brevlådan bör man sätta sig på rumpan och åka kana ner. Att försöka gå är förenat med livsfara!

Vädret gör också att det känns ganska motiverat att plocka bort julsakerna också, inte mycket till julstämning i regn och 2 plusgrader!

Det roliga som annars hänt idag är att vi sålt vår Electrolux hushållsassistent. Köpte den när änglarna var tonåringar och det gick mängder med bröd och vi tänkte att vi skulle baka själva istället. Det blev några gånger innan änglarna tyckte att det blev tjatigt med det hembakta och ville ha köpebröd igen. Sen dess har det stått på hyllan. Nu fick vi syn på den och tyckte det var bättre att omvandla den till pengar, dessutom behöver vi allt förvaringsutrymme vi kan få, så nu är vi 1000:- spänn rikare och har fått lite space på hyllan! Inte dumt!


Kommentarer
Postat av: vickie

jag älskar att kränga prylar! sålde iväg massa klänningar i somras som jag nu såklart ångrar, eller iaf en. en prickig. bara för att prickigt var jävligt ohett i somras och jag var jävligt pengakåt (då också) så sålde jag skiten för ynka 100kr och nu saknar jag den. inte för att prickigt är hett nu, men det kommer garanterat bli igen. vänta 2-3-4 säsonger, sen så!
men kul för er!

PUSS

2008-01-19 @ 19:34:42
URL: http://bhiss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0