Nyårsdagen

Är nu hemma efter vår nyårsutflykt till Hotell Södra Berget. Kvällen var helt OK, lite mindre fart på musiken än vad jag vill ha, men dansade i prinicip hela kvällen gjorde vi. När vi kom tíll hotellet hittade jag ett ställ med bling-bling-smycken på receptionsdisken och tror du inte att där fanns ett armband som jag bara kände skulle passa min outfit för kvällen! 300 spänn men det var det värt. Så jag glittrade som aldrig förr med silver runt halsen och Vickies låånga glitterörhängen och såklart det nya armbandet! Så här såg vi ut innan vi gick ner för att börja kvällen!

image26

image27

Alltså, grejen är att man tycker ju att man ser hyfsat Ok ut, svarta glittriga kläder, ska ju vara så på nyårsafton, och många andra festliga tillställningar också. Men när man satt där i matsalen och tittade runt på de andra 400 som var där, så ser ju alla likadana ut! Svarta, glittriga kläder - gud vad unik man är!!!! För att inte prata om fantasifull....
Hädanefter ska jag  försöka se till att ha kläder med FÄRG när det är fest, så kan alla andra få ha sina svarta kläder ifred! Gillar ju ändå inte svart....


När vi vaknade på morronen hade det rasat ner en massa snö och världen är vit igen, men det ligger på nollan så vi får se hur länge det varar!

Kommentarer
Postat av: vickie

åhh vad fina ni var!! färg är kul men svart funkar också!!! man kan göra svart "färgglatt" med färgade smycken, som storasyster med ett rosa armband till svart klänning, piffar verkligen upp och plötsligt är man inte så svart längre! tänk på d du! :)
PUSS

2008-01-02 @ 15:08:40
URL: http://bhiss.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0