Kramfors

Har alltså varit i denna fantastiska stad igen, har blivit en gång i halvåret det sista året. Nu är det dags för magasinet NorrlandsKusten som ligger på bussarna som går mellan Sundsvall och Haparanda igen. Förhoppningsvis går det bättre med annonssäljeriet till det här numret än det förra ( 4 annonser på två månaders ringande, tillräckligt för att ta ner vem som helst). Lotta Suneson som gör magasinet och driver reklambyrån är dock en trevlig tjej, så så långt är allt gott och väl.

Hela dan gick åt till detta, det tar 1,5 timma dit och faktiskt lika mycket hem. På hemvägen stannade jag på Ica Maxi i Birsta för att handla och där var det REA, tänka sig! Blev faktiskt inte lite förvånad när jag hittade dessa skor, riktigt snygga, rejält bekväma och, tyckte jag, ohyggligt billiga!

image32

Det svarta paret, jättesköna promenadskor i skinn, betalade jag 79 kronor för, de hade kostat 300:-, vilket inte heller var nåt överpris. De andra, bronsfärgade pumps gick loss på 129:-, vilket var halva ursprungspriset. Dessutom sprang jag på en top som väl inte rev ner himlen, men blir helt OK under min beiga jeanskavaj, i svart med små, små guldprickar på för 39 spänn. Måste säga att Ica är bättre på kläder och skor än köttfärs!!! Men de kanske skulle pröva att sälja den för extrapris också istället!

Dessvärre ser det ut som favvoprogrammet Bygglov fått vika ner sig för handboll ikväll, så jag får väl testa att surfa runt bland alla våra nya kanaler istället och se om jag hittar nåt som går att sticka tröja till! Och så borde väl Bertan ringa snart???!!!

Kommentarer
Postat av: vickie

åh vilka grymma kap du gjort! Jag älskar att göra kap. I london kunde jag gjort kap men att stå en h i kö för ett par skor för 50sek var inte för jag beredd på.
F ö älskar jag att du bloggar, så kul att läsa om vad du gör och fördriver tiden me!
Puss puss

2008-01-22 @ 20:24:00
URL: http://www.vickiebergenholtz.blogspot.com
Postat av: kim

håller med syster, kul att läsa om sånna där saker som man inte tar på telefon. är oxå sur över att bygglov inte fick någon plats i tv:n idag. tyckte de bruna skorna såg riktig bra ut faktiskt, men båda kommer bli fina på dig! fina ord du hade skrivit förrästen om mig och min åkomma igår :o)

puss och kram

2008-01-22 @ 20:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0