Visst är dom fina!

Blev så glad idag när jag kom hem och min älskade har köpt tulpaner till mig! Inte för nåt speciellt, utan bara för att han sprang förbi dom och fick idén! Det är sånt som är så himla härligt och roligt och man blir så himla glad!

image33

Annars har dagen tillbringats på Ica Maxi med att packa en massa påsar med gratisprover och dela ut dom. Folk blir himla glada när de får nåt gratis; gratis är ju gott. Däremot är det väldigt stressande när man inser att det här kommer vi inte att hinna packa och få ut, men det är ju andra som tar beslutet om hur mycket personal man ska sätta på saker och hur mycket de hinner göra på den utsatta tiden. Har dock packat tillräckligt för att ha lite molande ryggvärk, det blir fel arbetsställning.

Förvirrad

har jag väl inte varit, men aningen ofokuserad. Å ena sidan Taxibiten där det krävts en del aktivitet och som jag vill (och tjänar på) lägga tid på, och å andra sidan annonseriet där ännu mer brev ska ut som kräver att man kuverterar och letar och skriver adresser och underlag för kommande telefonkontakt. I morgon ska jag dessutom ut och jobba för Retail House, stå på Ica Maxi och dela ut gratisprover. Själva arbetstiden är inte så lång, 10.30 - 14.30 men hela dan går ju ändå - 45 minuters resväg enkel väg, så hela dan går ju åt. Men det är ett ganska trevligt jobb, folk blir ju jätteglada att få en påse med gratisgrejer! Tänkte ta en vända på stan på hemvägen, när man ändå passerar, men vi får se hur det blir, de har lovat snöstorm till i morgon eftermiddag, då kanske man hellre bara ser till att komma hem så fort som möjligt! Har ju ikväll äntligen fått hem den goa mannen jag är gift med, och när man inte träffats på några dar vill man umgås. Det löser sig!

Hektiskt

har det nästan känts idag, det var länge sen det kändes så, här ute i skogen. Skulle skicka iväg 45 säljbrev till presumtiva annonsköpare, men det tar tid att skriva underlag och hitta adresser så det blev nog bara 25 sådär. Taxiköret har tagit en del tid, har varit en del telefonerande internt och så skulle man hinna en del externt också... alltihopa krockade lite där, för man var ju tvungen att åka och handla och få iväg de där 25 breven också.... och så måste man ju ta en halvtimmessväng i skogen och titta vart räven gått, och hämta ved och post och tända eld i spisen, och då ringde ju Göran från Taxipass och så..... å så svarade jag på Kims mail och då ringde Dennis och undrade om man kunde koka maten direkt i konservburken på spisen och då måste man ju försöka tala honom tillrätta och sen var jag ju tvungen att skriva det här..... nog är det hektiskt alltid! Nu måste jag nog kolla om det har slocknat i spisen, fast det är nogs dags i och för sig, men kaminen, däremot ska inte slockna än! Och så ringer nog Bertan snart och så skulle jag hunnit duscha innan "Bygglov" fast det är nog redan kört.....

Kvällssummering

Tillbaka till verkligheten. Har rensat skrivbordet för att få plats med annonsförsäljning, har en eländig förmåga att inte städa upp och sortera i ordning saker, till slut lägger jag allt i en brevkorg och tänker att jag fixar det där i morgon, men det brukar ta ett halvår eller så. Sedan var det att dra igång förberedelserna för annonseriet, gå igenom förra svängens underlag och sortera fram dom som sa "återkom till nästa nummer". De ska nu ha ett ex av magasinet samt ett säljbrev. Det blev 42 stycken. Så min planering att fixa alla brev som ska ut idag den sprack ganska rejält, måste dock försöka få iväg åtminstone hälften av dom i morgon.

Kvällen har till stor del tillbringats i telefonen, först med Bertan som är i Östersund, sen med Kim som hade mycket att berätta om helgens vedermödor och därefter med min pappa som ringde 2 minuter efter jag lagt på luren på Kim. Kvällen bara försvann liksom, och nu sitter jag här fast jag skulle låta bli i kväll, eftersom jag inte tyckte jag hade nåt att skriva om. Kan tala om att det är Dianas fel, fick ju ett mail när hon gjort ett inlägg och då blev jag så himla förvånad så då var jag tvungen att gå in och kolla läget, och ja, då kan man ju lika gärna skriva några rader.

Söndag

Idag har det väl inte hänt så mycket, en vanlig söndag helt enkelt. Fint väder, fast blåsigt har det varit idag. Kände ett behov av frisk luft så jag var ute en stund och drog ihop ris efter gårdagens trädfällningar. Mycket billigare än gymmet, dessutom får man som sagt frisk luft på köpet!

Hemma igen

Så skööönt att vara hemma igen! Var inget fel på Haparanda, men det var ett äventyr att ta sig dit. Naturligtvis vräkte ju snön ner när jag skulle åka på torsdag morgon, men kom till Midlanda som jag skulle. Var lite orolig för att mitt plan skulle vara inställt, 9.45 är ju en sån tid när inte så många åker och som därför kan vara mer smärtfritt att ställa in. Visade sig att de hade ställt in morgonplanet istället, så jag hade tur. Vi blev en halvtimma sena bara för att startbanan skulle plogas och planet avisas. Sen några timmars väntan på Arlanda till planet till Luleå skulle gå. Återigen tur, planet innan blev 2,5 timma sent, men vi kom iväg i tid. Väl i Luleå var det ännu värre snökaos än vad vi hade på morgonen, så det tog 2 timmar och en kvart för taxin att ta sig till Haparanda. Det var det värsta jag någonsin varit med om i snöande, mesta delen av tiden såg vi 2 meter framför bilen, det var som en total vägg och mörkt var det ju också. Till och med taxichauffören tyckte det var det värsta snöande hon hade sett. Hon hade ju dessutom lika långt att köra tillbaka till Luleå....... i samma väder, stackarn.

Efter lunch på fredagen när jag stog på torget utanför Stadshotellet i Haparanda och väntade på min kollega, ringde Vickie och berättade att HON HADE FIXAT KÖRKORTET!!!!!!!!! Så nu kan jag konstatera att jag stått på torget i Haparanda och gråtit glädjetårar, hur många har gjort det??? Knappt några Haparandabor heller skulle jag tro, tror inte det normalt sett finns så mycket att gråta glädjetårar för på torget i Haparanda.....

Hemresan gick bra, ett direktflyg från Luleå till Sundsvall, vi var 7 personer ombord, så planet var nästan halvfullt....., det fanns 18 säten. Hemma i Skärsätt vid 20, totalt slut och fortfarande seg idag.

Men Vickie är helt underbar, tror inte att det finns nån mer än hon som några timmar efter hon fått körkort går med det rykande färska papperet till Statoil och hyr en bil för helgen! Tycker det är läckert gjort! Kycklingmamma som jag dock är är jag ju naturligtvis i alla fall lite orolig, så är det bara. Pratade dock med Dennis i morse, som blivit skjutsad av henne både till och från Gubbängen, och han var så nära lyrisk över hennes körning som överhuvud taget kan bli. Man ska komma ihåg att det var han som när de var i 15-årsåldern konstaterade att Vickie skulle hålla sig så långt från alla motordrivna fordon det bara gick! GRATTIS VICKIE!

Haparanda

I morgon bär det iväg till Haparanda och Taxiförbundets Taxiforum, en kombinerad konferens och mässa kan man väl säga. Ska vara där halva tiden bara (tack för det) och åker hem fredag kväll. Om man kommer dit vill säga.... har börjat snöa här nu och det ska ju sedan dra norrut. Flyger i morgon till Arlanda för att ta ett plan till Luleå och rädslan är ju att snövädret gör att man inte kan landa i Luleå,,,, kanske får gå ner i Sundsvall istället, ha,ha! Nej, det ordnar sig säkert. Hoppas bara att det inte kommer alltför mycket snö inatt så man inte fastnar i en snödriva nånstans på väg till Midlanda! Det vore värre.

I övrigt har min älskling kommit hem ikväll, känns väldigt bra. Konstaterade att det har blivit, och kommer bli, mycket av " jag är inne när gubben min är ute och jag är ute när gubben(eller gumman) min går in, framöver. Förra veckan var jag borta onsdag till fredag, den här veckan är Bertan borta måndag till onsdag, jag är borta torsdag till fredag, nästa vecka är han borta måndag till onsdag. Betyder ju i och för sig att det alltid är nån hemma som kan passa katten (om vi hade nån). Det som definitivt är tråkigt är att Kim kommer i morgon kväll och JAG INTE ÄR HEMMA! JÄTTESYND!

Kramfors

Har alltså varit i denna fantastiska stad igen, har blivit en gång i halvåret det sista året. Nu är det dags för magasinet NorrlandsKusten som ligger på bussarna som går mellan Sundsvall och Haparanda igen. Förhoppningsvis går det bättre med annonssäljeriet till det här numret än det förra ( 4 annonser på två månaders ringande, tillräckligt för att ta ner vem som helst). Lotta Suneson som gör magasinet och driver reklambyrån är dock en trevlig tjej, så så långt är allt gott och väl.

Hela dan gick åt till detta, det tar 1,5 timma dit och faktiskt lika mycket hem. På hemvägen stannade jag på Ica Maxi i Birsta för att handla och där var det REA, tänka sig! Blev faktiskt inte lite förvånad när jag hittade dessa skor, riktigt snygga, rejält bekväma och, tyckte jag, ohyggligt billiga!

image32

Det svarta paret, jättesköna promenadskor i skinn, betalade jag 79 kronor för, de hade kostat 300:-, vilket inte heller var nåt överpris. De andra, bronsfärgade pumps gick loss på 129:-, vilket var halva ursprungspriset. Dessutom sprang jag på en top som väl inte rev ner himlen, men blir helt OK under min beiga jeanskavaj, i svart med små, små guldprickar på för 39 spänn. Måste säga att Ica är bättre på kläder och skor än köttfärs!!! Men de kanske skulle pröva att sälja den för extrapris också istället!

Dessvärre ser det ut som favvoprogrammet Bygglov fått vika ner sig för handboll ikväll, så jag får väl testa att surfa runt bland alla våra nya kanaler istället och se om jag hittar nåt som går att sticka tröja till! Och så borde väl Bertan ringa snart???!!!

Måndag

och ensam och övergiven igen! Stackars mig. Men å andra sidan var Bertan ensam och övergiven ett par dar förra veckan när jag var på möte i Stockholm. Å andra sidan igen, är han väldigt sällan det, medan jag är det lite då och då.
I alla fall hade jag tänkt fått en del gjort, men i vanlig ordning blev det inte så. Det jag skulle gjort är en del pappersjobb som har med mitt företag att göra. Hade tänkt att jag skulle gjort det i julas, men naturligtvis blev det inte av,. och alltså inte idag heller.... frågan är när.... men jag måste göra det! Har så himla svårt att få nåt gjort på förmiddagarna, vad jag egentligen gör då vet jag inte, men tiden trillar iväg. Pysslar lite här och pysslar lite där och vips, har förmiddagen runnit iväg. Idag var jag ute och gick en sväng i skogen, eftersom det varit töväder (regn) och nu är 5 grader kallt var det ordentlig skare, så det gick att gå. Det var jätteskönt, tycker om att gå i skogen, det är rogivande. Sedan hade jag mer energi på eftermiddagen (är alltid mer effektiv då) och sydde om och hängde upp nya gardiner i Bertans arbetsrum. Himla fiffiga gardiner som kan täcka hela fönstret om man vill. Har ju emellanåt lite gäster som hänger upp handdukar och allt möjligt för att få lite mörkare när de sover i det rummet. Nu kommer ju snart Kim dessutom och ska sova där, så då kanske det behövs. Det tråkiga är bara att hon kommer samma dag jag åker till Haparanda för att jobba och åker hem igen dan efter när jag också kommer hem. Dessutom ser hon också till att Bertan slipper vara ensam........ varför kommer ingen när jag är ensam hemma???????? Men ensam är ju stark!?

Apropå Kim har hon idag fått bekräftat att det är struman som gett henne så mycket besvär. Oerhörd trötthet, koncentrationsproblem, nedstämdhet och inte minst en jobbig viktökning. Sa det till henne, men måste konstatera det igen, att hon måste ha en i grunden otrolig både fysisk och psykisk styrka som har orkat och klarat de här åren och orkat träna, byta jobb, flytta, vara utan Markus i ett år och ändå hålla både humör uppe och ett normalt liv. Det måste ha varit oerhört tufft, eftersom värdena låg bottenlåga och jag tror att hon inte var så väldigt långt ifrån total kollaps nu. Är så glad (faktiskt) att det äntligen blev konstaterat och att hon nu får medicin och så småningom kommer att må bättre igen! Puss på dig gumman! (Men nästa gång får du fasiken komma när jag är hemma!).

I morgon ska jag till världsmetropolen Kramfors för att prata jobb, det är annonsringeri det handlar om igen.

Nu: TV!

Regn, regn

De utlovade 10-20 centrimetrarna snö har kommit som regn och det är helt glashalt runt huset och på vår väg. För att på ett säkert sätt komma ner till brevlådan bör man sätta sig på rumpan och åka kana ner. Att försöka gå är förenat med livsfara!

Vädret gör också att det känns ganska motiverat att plocka bort julsakerna också, inte mycket till julstämning i regn och 2 plusgrader!

Det roliga som annars hänt idag är att vi sålt vår Electrolux hushållsassistent. Köpte den när änglarna var tonåringar och det gick mängder med bröd och vi tänkte att vi skulle baka själva istället. Det blev några gånger innan änglarna tyckte att det blev tjatigt med det hembakta och ville ha köpebröd igen. Sen dess har det stått på hyllan. Nu fick vi syn på den och tyckte det var bättre att omvandla den till pengar, dessutom behöver vi allt förvaringsutrymme vi kan få, så nu är vi 1000:- spänn rikare och har fått lite space på hyllan! Inte dumt!


Äntligen hemma!

Det var ingen kul resa hem. När Vickie och jag gick på Barkarby Outlet konstaterade vi båda att det var väldigt dimmigt och mörkt, trots att klockan bara var 12 cirka. Hur som helst hade vi det trevligt på Barkarby, det var Vickie som ville dit, men det var bara jag som hade nåt med mig därifrån; tre böcker och en t-shirt från Mexx.

När jag lämnade Vickie på Sollentuna station var det jättedimmigt och duggregn. Från Väsby var det regn och sen blev det bara värre. Från Tönnebro var det snöglopp som snabbt gick över i ymnigt snöfall, samtidigt som mörkret blev kompakt. Dessbättre åkte jag väl ifrån det, så när jag kom hem var det mer normalt snöfall och nu är det mest regn som kommer, snacka om taskig timing! På radion pratar dom om mellan 10-20 cm snö i natt, vi får väl se. Känns jävligt skönt att vara hemma i alla fall!

Shopping

är inte lätt alltså! Har gått flera timmar, i alla butiker de har i Birsta City, och det jag kommer hem med är en top, ett par mjukisbrallor och ett par överdragsbyxor (till promenader). Ville ha tag på nån top att ha till middan på torsdag kväll, ja Vickie, det blir kjol och stövlar (samma tråkiga kjol som på julafton), och den topen som fick följa med hem kommer att användas då. Men grejen är att det finns i princip INGET jag tycker är snyggt. OK, jag vet att det är modernt med topar som är avskurna över eller under bysten, men måste ALLA se ut så? A-linjeformat tycker jag är en bättre och snällare variant, men det finns nästan inga såna. Avskuret under bysten gör att man ser gravid ut, spelar nästan ingen roll hur smal man är, sen förstår ju  alla att i min ålder är man inte det, utan bara tjock i största allmänhet, men det gör inte det hela ett dugg roligare. Sen är det dessa mönster! Nu är man ju född på 50-talet och var brådmogen nästan tonåring på 60- och definitivt tonåring på 70-talet när dessa mönster senast var populära, och jag känner bara, HITTA PÅ NÅT NYTT! Vad värre är, är att det finns gott om storblommiga mönster som är precis sådana som alla tanter hade på den tiden, i samma färgställningar dessutom, förstår ni hur OSUGEN jag blir på att köpa detta? Topen som fick följa med hem är i väldigt upphetsande beige, vitt och svart, kanske var där nåt brunt eller mörkare beige också, min desperation sa att den får duga. På torsdagen (konferensdagen) blir det svartblåa jeans med svarta stövlar och vinröd kavaj och nån top som funkar med det. På kvällen blir det ovan nämnda top, kjol och samma stövlar. Nästa dag, Kim, blir det den randiga topen, samma jeans och stövlar, gud vad ont i fötterna jag kommer att ha, speciellt efter att ha gått på Barkarby outlet med Vickie på fredagen i dess stövlar!!

Våndor av olika slag

Idag går mina tankar till mina älsklingsbarn, Kim som fått veta idag att hon troligtvis har struma, på gott och ont. Vickie som inte haft nån vilsam ledig helg, Dennis som är eld och lågor och ska ta mc-kort och köpa motorcykel.

I övrigt har våndan över vad man ska ta med sig för kläder inför torsdag och fredagens övningar i storstan börjat. Är ju bara så att sen vi flyttade hit och de officiella sammanhangen och kontorsjobbet slutade, så är mina klädinköp en rännil av vad de var. Vilket i sin tur betyder att när man väl ska ut på nåt sånt där, så har man ingenting, dessutom finns det ett par kilo mer av mig nu än då, vilket försvårar det hela ytterligare! Jeans och stövlar är väl fortfarande OK, ni som kan det här? Köpte ju ett par nya svarta förra hösten som jag knappt använt. Men, i morrn ska jag ta en vända på stan och se om jag kan hitta nåt som jag tycker är värt att spendera pengar på.


Vinter igen

Inatt kom det 1 dm snö igen, men kall snö den här gången. Temperaturen har legat mellan 3 och 4 minusgrader och det har varit soligt och fint, nästan ingen vind, en jättefin vinterdag!

Har väl inte hänt så mycket idag, har gjort färdigt Vickies halsduk, ja den är hopsydd! Vi har påbörjat ommöblering i sovrummet, vi vill ju ha in vår stora fina spegel med guldram där och av någon anledning såg vi inte när vi flyttade in där hur vi skulle få dit den!? Blir väldigt irriterad på mig själv att jag inte såg hur vi skulle göra, men å andra sidan, bättre sent än aldrig. Så nu har vi flyttat byrån till andra sidan rummet och guldspegeln får hänga där björkkvasten står, är möjligt att den får hamna på eldningshögen, vi får se. Tycker av nån anledning om den där kvasten, så jag skulle vilja ha den kvar och gärna då i sovrummet, men  ja...

Beslutsångest

Har haft beslutsångest i flera dagar; ska jag ta ner julen i morgon när det är tjugondedagknut eller inte? Det är ju då julen ska dansas ut, det vet man ju, men å andra sidan har vi en julgran som är lika fin fortfarande, barrar nästan ingenting, amaryllisen blommar så det står härliga till, hyacinterna är också fortfarande fina, och framför allt så är ju våra kopparstjärnor så fina och ger så mysigt sken. Det ju så mycket som ska fixas också, det är mattor som ska bytas, gardiner som ska bytas, och framför allt chocken när allt det röda, varma, mysiga försvinner och ersätts med nåt gammalt vanligt tråkigt. Ikväll har vi i alla fall tagit beslutet, julen får vara kvar en vecka till! Dessutom snöar det i kväll, så det känns rätt. Tror jag tar ner lite allt eftersom i veckan som kommer och så tar vi den stora demonteringen nästa helg.

Reflektioner

Nu kommer snart min älskling hem. Han har bara varit borta i två dar men det känns längre! I väntan på honom tömde jag en byrå som ska få en ny plats i huset. I en låda hittade jag en massa gamla kort. Naturligtvis blev jag sittande och bläddrade. Det var en del kort från när Bertan och jag nyss hade träffats och på de flesta var ungarna med 6, 8 och 11 år gamla. Så fina! Där fanns också kort från när dom var små, en 2-årig Dennis i sandhögen hos morfar, min mormor med en 8-månaders Vickie och en 3-årig Kim på varsitt knä. Oj, vilken resa down memory lane det blev! Men det som slog mig mest var hur otroligt lyckligt lottad och stolt jag är att dessa tre underbara, söta barn har vuxit upp till så fantastiskt, otroligt härliga, kloka, roliga, humoristiska, ansvarsfullla, insiktsfulla och genomsympatiska människor! Å, vad jag älskar er! Och självklart min Bertan, som stått ut med mig i dryga 15 år nu!

Puss o kram på er!

Sånt gör mig irriterad!

Har skrivit ett inlägg nästan färdigt och så ringer telefonen o sen är det annat som måste göras. Går sen tillbaka och skriver färdigt och ska lägga in, och vad händer? Jo, man har blivit utloggad och allt är borta! Oerhört irriterande! Kommer inte ens ihåg vad jag skrivit, nåt om att ringandet nästan är klart, vilket är skönt, Haparanda nästnästa helg, vilket inte är skönt, men ger inkomst, ja nåt i den stilen var det, men det är inte kul att skriva det en andra gång!

Nu skiter jag i det här, nu ska det duschas och sen kolla om det finns nåt att glo på på TV:n så jag får Vickies låååååånga halsduk klar nångång, måste ju få den klar till på onsdag när jag ska ner till storstan!


Grå måndag

har det verkligen varit, grått ute och grått i sinne, tillbaka till vardagen efter alla helger och trevligheter. Är meningen att jag ska ägna mig åt en del ringande, och inte bara meningen, har gjort idag och ska göra kommande dagar, men det är inte lyftande precis. Enda fördelen är att jag får betalt, och inkomst är något jag verkligen behöver. Inkomsten nu jämfört med den jag hade innan vi flyttade hit är en piss i Missisippi, å andra sidan  behöver jag inte lika mycket nu som då, men periodvis är den minimal!

Som pricken över mitt gråa i, åker Bertan till Stockholm på konferens i morgon bitti och kommer inte tillbaka förrän torsdag kväll, lyfter mig inte heller precis. Men det går.

Nu Nyheterna och lite jobb på Vickies halsduk, sen sängen!

Stormvindar

Det blåser som bara f-n, både inne och ute! Mest ute förstås, men det är när det blåser som vi upptäcker alla draghålen som finns i det här gamla huset. Dels är det väl husets ålder och byggnadssättet, det är ju ett timmerhus och då blir det ju skarvar mellan stockarna, men sen är det också tidigare ägares fusk när de satt in dörrar och fönster. Det blåser in vid alla dörrar, fönster och golvlister! Då tar man till kärringgrejer, vanlig bomull är ett väldigt underskattat tätningsmedel! Funkar precis lika bra som nån jäkla gullfiber, plus att det inte syns i kombination med vitmålade väggar! Tejp är en annan sån där underskattad sak, i vårt fall finns det gamla plastmattor som lossat från golvet och som därmed släpper upp kalluft underifrån. Tejpa över så blir det tätt! Det är sånt jag kallar effektiva kärringknep!

Liedl har nog många bra saker i sina butiker, men ett råd är att köp inte deras "Rumpsteak"!!! Läser man på förpackningen låter det helt Ok, men det är INTE OK när man ska äta det! Vet inte vad det egentligen är, gissar på sammanpressade köttrester som ska se ut som biffar, men som just är - sammanpressade köttrester från annan tillverkning. Hade sett fram mot biff med bakad potatis, men det blev mest bara bakad potatis, köttet var så äckligt så det hamnade i soporna, usch! Sen frossade vi i överbliven Tiramisuglass, så mätt blev man i alla fall!

Nu - resten av min GT!


Snö och kallt

Nyårsnatten kom det en massa snö, igår vräkte det ner hela dan, men ingen plogning blev det förrän sent i går kväll. Var och handlade mitt på dan igår och det var med nöd och näppe jag tog mig upp för vår backe när jag kom hem.  Men som sagt, igår kväll kom dom och plogade. Tydligen ska det ju komma mer snö i morgon och dessutom hårda vindar så vi får väl se hur det blir då...  Blåser som bara den idag också, kallt som rackarn.

Igårkväll hade vi Märta här på middag, var riktigt trevligt. Hon var såklart nyfiken på vårt nya rum, har ju sett utifrån att vi jobbat och stått i för att få det klart till jul och visste ju att det var klart. Vi fick mycket beröm och det var roligt, Märta är inte heller en kvinna av stora ord, så när hon säger att "man inte kan tro att det är samma rum" får man vara nöjd. Dagen har annars till stor del ägnats åt att sy stolsdynor av ett gammalt överkast och sedan klädda med gamla lakan, lät väl tjusigt eller hur? Riktigt snyggt blev det och värmer rumpan gör det faktiskt!

Så här ser stolsdynorna ut:

image30

Kan tycka att de platsar i vår lantliga shabby chic-stil.

Så här såg det ut när det snöade igår:

image31

Nyårsdagen

Är nu hemma efter vår nyårsutflykt till Hotell Södra Berget. Kvällen var helt OK, lite mindre fart på musiken än vad jag vill ha, men dansade i prinicip hela kvällen gjorde vi. När vi kom tíll hotellet hittade jag ett ställ med bling-bling-smycken på receptionsdisken och tror du inte att där fanns ett armband som jag bara kände skulle passa min outfit för kvällen! 300 spänn men det var det värt. Så jag glittrade som aldrig förr med silver runt halsen och Vickies låånga glitterörhängen och såklart det nya armbandet! Så här såg vi ut innan vi gick ner för att börja kvällen!

image26

image27

Alltså, grejen är att man tycker ju att man ser hyfsat Ok ut, svarta glittriga kläder, ska ju vara så på nyårsafton, och många andra festliga tillställningar också. Men när man satt där i matsalen och tittade runt på de andra 400 som var där, så ser ju alla likadana ut! Svarta, glittriga kläder - gud vad unik man är!!!! För att inte prata om fantasifull....
Hädanefter ska jag  försöka se till att ha kläder med FÄRG när det är fest, så kan alla andra få ha sina svarta kläder ifred! Gillar ju ändå inte svart....


När vi vaknade på morronen hade det rasat ner en massa snö och världen är vit igen, men det ligger på nollan så vi får se hur länge det varar!

RSS 2.0