Tisdag

Idag har det känts bättre, har väl inte ringt så många presumtiva annonsörer, men det beror på att det blivit mer Taxipassringande och det är bra, för det får jag bättre betalt för.

Annars har det varit en vanlig dag, har varit mulet idag, till skillnad mot den senaste veckans solsken. Nu kommer det lite snöblandat regn, hade velat ha regn hela eftermiddagen så all jävla is smälter. Vi har ju fortfarande snö kvar på åkrar och runt huset. Grejen är att när det är solsken som det som sag, varit så smälter ytan på snön och det blir is. Vår backe upp till huset är rena kamikazen att ta sig ner för, det går bara inte, man får gå uppe på plogvallen eller inne i skogen, backen är en vattenbegjuten isbana! Var ute i skogen och gick på min lunchrast (ja, jag har faktiskt sån!) och stigarna där börjar också få en isyta, så när jag kom hem messade jag Bertan och bad honom att om han sprang på sådana så ville jag att han skulle köpa broddar till mig. Och vad kommer den lilla goa gubben hem med, om inte broddar till tanten! Så nu kan tanten fortsätta springa runt i skog och mark utan lika stor risk för lårbenshalsen!

Kommentarer
Postat av: vickie

och vad är broddar?????

2008-02-26 @ 19:52:59
URL: http://vickiebergenholtz.blogspot.com
Postat av: Tina

Dubbdäck till skorna! Sånt som gamlingar (= kloka människor) sätter under skorna för att inte halka, ramla och bryta lårbenshalsen! Små metallpiggar!!!!

2008-02-26 @ 21:18:57
URL: http://www.tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0