Söndag

Idag har vi slitit, jäklar vad vi har slitit och släpat! I vår strävan att slippa frysa även nästa vinter har vi (Bertan) tagit ner ytterligare några träd idag. Dessa blir sedan av med alla sina grenar och dessa ska förpassas till lämpligt ställe för att senare eldas upp, detta är min uppgift. Stora träd har stora grenar och de är ganska tunga, framför allt när man tar flera på samma gång. Sen ska ju dom jäkla träden ner från skogen också och läggas på hög för att senare kapas och där kommer jag in IGEN! Bar ju inte ner alla själv, förstås, en del var så grova så dom blev kapade redan i skogen för att vi skulle kunna orka bära ner dom, andra blev kapade i 2-3 meterslängder och dom hjälptes vi åt att bära ner, likadant med de som inte blev kapade alls, återigen andra blev kapade i enmeterslängder och då tog vi var sina. I vilket fall blev det återigen ett gratis gympass med mycket lyft och en hel del andfåddhet.

Till veckan blir det betydligt mindre fysisk aktivitet i alla fall. I morgon bär det av ner till storstan, middag och övernattning i 'väsby och på tisdag Taxiforum som sker ombord på ett Siljafartyg till Helsingfors. Kan i och för sig tänkas att det blir nån sväng på dansgolvet (lite motion), vi får se, fsåg att det följer med några gamla bekanta från Taxi Stockholm på båten, både Eva och Thomas som jag jobbat ihop med.

Vi får nog fortsätta försöka klara oss utan Sixten. Nån liten förnuftsröst har ju fått mig att fundera och det är nog så att det är svårt att kombinera jobb där man inte alltid är hemma, med djur. Det är trevligt att kunna snabbt bestämma att nu åker vi hit eller dit, och det är svårt när man har ett djur att ta hand om. Så vi får vänta ett tag.

Kommentarer
Postat av: kim

åhhh jag som hade sett fram emot att få träffa sixten på torsdag :) men, men förstår ditt resonemang. skönt med lite fysik aktivitet med att släpa träd, billigare än den fysiska aktivitetn man ägnar sig åt här nere i a f. skönt med friskluft oxå. ses imorn!

2008-02-10 @ 20:30:10
Postat av: Syster

Det är rätt. Ingen Sixten. Då kan ni åka till bcn istället för köket står kvar som ni lämnade det.

2008-02-12 @ 13:06:22
Postat av: Tina

Har ungefär lika svårt att bestämma oss för Bcn. Vill så himla gärna, samtidigt som vi vet att det dels kommer att vara en dj-a massa jobb med köket plus att all veden ska klyvas, vet ju hur länge vi (mest jag) höll på förra våren inna allt var klart. Man började i april och var inte klar förrän i slutet på juni. Vi får se.....

2008-02-15 @ 21:33:19
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0