Oh, Happy Day!

Eller rättare sagt, happy afternoon! Fast återigen, dan har nog inte varit så jävla tokig totalt sett heller. Började med att man tittade ut och såg att det kommit snö under natten, shit, vi vill ha vår nu, inte att det ska bygga på det snötäcket som ju fortfarande finns kvar. Men, det var ganska blöt snö, så det var lättare att gå på all isen som blivit, snön klibbade fast i isen.

När jag väl började ringa och för att sälja annonser så nappade Skellefteå Kraft, yes, YES! Näst minsta annonsstorleken, men, icke förty annons, och bra företag också!

Sen tog jag min runda i skogen, åt lunch och åkte och handlade. När jag kom hem och precis satt mig för att döva lite dåligt samvete (sälja annonser) så ringde Vickiegumman och då försvann det väl en halvtimma där också och spädde på min stress (nej, ta inte illa upp, vill alltid prata med dig). Sen tog jag ett djupt andetag och började ringa. Hann med två nej, innan det blev Oh, Happy Day, nämligen IN Galleria i Sundsvall som köpte en helsida både i det nu aktuella numret och även en i höstnumret!!! Så sanslöst, djävla, underbart härligt! Kommer att leva på det här i flera dar! Om någon läser det här och inte vet vad IN Galleria är, kan jag berätta att det är en nyligen utbyggd galleria i Sundsvalls centrum som sträcker sig över tre kvarter. Att få in en sån annonsör är så mycket mer än bara pengarna det ger både i min plånbok och till Pedal Reklambyrå som gör magasinet. Det ger signaler till nya presumtiva annonsörer som säger att det här är ett magasin som vi (IN) betraktar som givande för vår business och värt att investera i. Det borgar för bättre annonsörer till nästa nummer som (förhoppnignsvis) köper stora annonsutrymmen. Och som sagt, dom köpte en HELSIDA både i detta nummer och nästa!! OH, HAPPY DAY!!! Har fortfarande inte smält detta och faan vet om jag kommer att göra det! DeT känns så sanslöst, jävla BRA!!!!!!

Lyssna här!
http://www.youtube.com/watch?v=n2azX548ppo

Kommentarer
Postat av: vickie

åh fi fan va sweet! Thats my mom, way to go!! Härligt när man har medvind, då känns inte en ev motvind lika jobbig senare. Stort grattis o stor puss!

2008-02-27 @ 21:18:15
URL: http://vickiebergenholtz.blogspot.com
Postat av: kim

fan va nice! GRATTIS det har du förtjänat efter alla nej och allt ringande!!!!!!!!!! och IN är verkligen stort att få med sig, det var en klok person bakom beslutet att köpa annons!

kraaaaaam

2008-02-28 @ 22:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0