Nere på jorden igen

Ja, inte däckad eller så, men euforin har lagt sig och inga mer annonser har blivit sålda. Däremot har det blivit en hel del Taxipassjobb och det är bra, det ger betalt per timma!

Pratade med min mor i eftermiddag, vilket var ett tag sen. Dom gånger vi pratar brukar det vara en halvtimmas elände och det var detsamma den här gången. Nu har hon fått allergiska utslag av glasögonen, har en viss nickelallerig sen förut, och har då blivit tvungen beställa nya glasögon för dyra pengar. Kan då tycka att varför ringer hon inte någon av oss och hör efter vart man ska ta vägen för att komma så billigt undan som möjligt, och för att höra om nån vet vad det finns för alternativ. Hon vet ju att både Bertan och jag har jobbat i den branschen och kan en del om sånt. Men, det är som det är. Överhuvud taget var det ganska rörigt, historien var inte bara lång, den hoppade fram och tillbaka och var stundom svår att hänga med i.

Annars har vintern gjort ett visst återtåg här, har kommit lite snö igen de senaste dagarna, inga mängder men det har pudrat på, dessutom har det blåst rejält idag. Det ska ju blir sju bakslag innan det blir vår och jag vette fasiken om det är ett eller två vi fått. Är definitivt lite orolig för hur det ska gå för Vickie och Jonas nästa helg! Kan bli som jag råkat ut för de senaste två gångerna jag varit i Stockholm nu under det här året, i princip vårväder när man åker därifrån och så snöstorm när man är halvvägs. Inte kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0