Fredag kväll

Så skönt att vara hemma igen! Möjligt att man låter som en gnällspik när man varit på betald Finlandsresa, men så är det! Har varit jättetrevligt, men hur det än är så är man på jobbet även fast klocka är halv två på natten och någon skriker "Tina, kom hit och tala om varför man ska vara ansluten till Svea Taxiallians"! Det är då adrenalinpåsprutet går på max och man i viss dimma undrar hur faan man ska tackla det här utan att göra sig omöjlig med den man ska övertyga och inte heller göra en slät figur inför den som v ill att man ska lösa världsproblemen.

Förutom denna prövning har jag dansat sönder aftonväskan jag fick låna av Kim (min försvann nog i flytten, letade som en tok i två dar), tror nog att axellänken var ganska svag, för så vilda svängar var det inte (mycket värre när jag och min kära make är ute och röjer). Har väldigt dåligt samvete för detta, men hoppas hon hittar en ny som hon gillar (jag betalar). Det fina turkosa halsbandet jag köpte i Thailand och hade med mig, var trasigt när jag tog upp det ur väskan för att ta på mig det en av kvällarna, min egen lilla chica ryggsäck gick också sönder när jag skulle ta på mig den för att gå och möta Vickie på stan i går när vi kommit iland, så det har varit ett visst svinn på grejer. Men det är världsliga saker!

Mötte som sagt upp Vickie på stan och hade ett par mycket trevliga timmar, lite thaimat på Sawadee och en kopp kaffe på ett fik och lite prat om livet  och dess glädje- och sorgeämnen! Sen bar det iväg norröver, var rejält trött, hade ju ett par dygn med för få timmars sömn i ryggen. Hemma nånstans mellan 17 och 17.30 och sen dök Kim och Markus upp vid 20.30 för att få en liten matrast.

Medan jag var borta hade CD-skivan med bilderna från släktträffen i oktober kommit, riktigt roligt att se. Så, ni som eventuellt läser det här (hoppas jag ni gör alla tre älsklingar) kan ju höra av er om ni vill ha bilder! Så här såg det ut när alla (väldigt många i alla fall) ättlingar till Herman och Hilda var samlade:

image35

Kommentarer
Postat av: vickie

vad kul att man ser ansiktena på människorna så bra...

2008-02-15 @ 23:45:37
URL: http://vickiebergenholtz.blogspot.com
Postat av: Tina

Som sagt, man kan få bilderna och så kan man zooma så mycket man vill, kan ju tala om att du syns bra!!!!
puss

2008-02-16 @ 19:42:37
URL: http://tinaerikssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0