Folk som vet bäst.....

Med risk för att upprepa mig så vill jag ändå säga att det är så skönt att vara i stugan! Ungefär lika mycket snö här som hemma, dryga decimetern. Gick alltså inte att ta sig ner ordinarie vägen som är oplogad, utan använde grannens väg där det redan fanns hjulspår.

Var en sväng till svärmor, vilket inte var så väldigt upplyftande. Bl.a. kände hon sig föranledd att tala om för mig varför min mor, som hon inte träffat på tio år och inte har någon kontakt med, numera sitter i elrulle. I detta utgick hon från sig själv och sitt ryggonda och överförde det på min mamma. 

Även Ingemars diabetes var på tapeten. Båda ville kolla vad som gick att äta i hans situation, vi förstog att de fått råd även av andra och ville dubbelkolla. Det gick inte att ta miste på missnöjet när de fick samma svar av oss. Grönsaker står inte högt på skalan för nån av dom, inte heller viljan att förändra nåt. I anledning av diskussionen frågade jag om hon kollat sitt eget blodsocker, det är ju mer regel än undantag med åldersdiabetes, men då blev hon rent irriterad. 

Håhåjaja! Försöker svälja och svälja och låta bli att bry mig....

Nu är det strax dax för en skön bastu, svettas ut allt svavel, sot och andra föroreningar man kan tänkas hysa....... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0